изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:02 EEST
ХОРОСКОП ЗА 6 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 6 ЯНУАРИ

ОВЕН - Денят не е подходящ за начало на нови дела, а находчивите ви решения и действия ще се отразят обновяващо на финансите ви. Ще бъдете на подходящото място и време, което ще ви помага да реализирате намеренията си.

ТЕЛЕЦ - В подготовка на бъдеща дейност ще инициирате разговори и постигате споразумения, заради които срещите ви ще бъдат съвсем навременни.

БЛИЗНАЦИ - Постарайте се с идеите и присъствието си да въздействате на околните позитивно, мотивирайки ги да работят за развитието си, както и за общите ви дела.

РАК - Съсредоточете се върху важните си дела, като не робувате на чужди внушения и по-малко се дразните от несериозното отношение на някои към работата.

ЛЪВ - Всички предпоставки да го приключите навреме са налице, като изключим нечие повърхностно отношение, с което ще се справите.

ДЕВА - В делови план денят не е подходящ за водене на преговори и реализация на сделки, но е удачен за усвояване на нови знания и за прояви на уникалната ви индивидуалност.

ВЕЗНИ - Намерете сили да се разделите с некоректните и фалшиви в обещанията си хора, за съжаление в обкръжението ви има такива, които отнемат от времето и енергията ви.

СКОРПИОН - Приходите ще са според очакванията ви. Общуванията и самостоятелната ви подготовка ще повишават информираността ви, което ще ви прави по-успешни.

СТРЕЛЕЦ - Известно притеснение у вас ще ви създадат променените условия и нови изисквания около работен проект или в друга посока, но не за дълго.

КОЗИРОГ - Ако се проявят стари проблеми и установите повтарящи се от миналото ситуации е време да помислите за нещата, които не сте отработили.

ВОДОЛЕЙ - Отговорността ви ще се проявява във всичко, с което се захванете днес, за това и ще постигнете повече от нещата, към които се стремите.

РИБИ - С находчиви решения и верен подход ще акцентирате върху същественото, загърбвайки дребнавостите и суетата, с които ежедневието е наситено.

 

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 6 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди