изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 09:38 EEST
Загинал и 2-ма ранени след челен удар край Велико Търново    
Новини Жесток челен удар между два леки автомобила блокира пътя Велико Търново - Лясковец, съобщиха от Областната дирекция на МВР в старопрестолния град. Единият от шофьорите загина, жена му и другият шофьор са ранени. Катастрофата е станала около 14.15 ч. в района на село Шереметя.

По първоначални данни 45-годишен софиянец, шофирал лек автомобил "Мерцедес" от Варна към Велико Търново, се е движел с несъобразена скорост. Колата му занесла, той не могъл да я овладее и навлязъл в лентата за насрещно движение, като се ударил челно в "Ситроен" с шуменска регистрация. Във френската кола пътували 66-годишен мъж от Шумен, който шофирал, и 57-годишната му съпруга.

6.01.2012 Жесток челен удар между два леки автомобила блокира пътя Велико Търново - Лясковец. Единият от шофьорите загина, жена му и другият шофьор са ранени. Тримата са откарани във великотърновската болница.
В болницата е починал шофьрът на "Ситроен"-а. Съпругата му е с фрактура на лява ръка, а водачът на "Мерцедес"-а е с фрактура на ломбален прешлен.

Покрай мястото на произшествието вече частично се пропускат автомобили, след като близо час пътят бе затворен и потокът от коли се отклоняваше през Горна Оряховица.

Автомобилите, пътуващи в двете посоки, могат да преминават само в едното платно на пътния участък и да следват указанията на полицейските патрули. От Пътна полиция призовават водачите за повишено внимание към пътната обстановка, която е усложнена и от проливен дъжд.

По-рано днес 31-годишна жена от Съединение загуби контрол върху автомобила си на заледен участък и се удари в дърво, а при катастрофата загина 3-годишният й син. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Загинал и 2-ма ранени след челен удар край Велико Търново | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди