изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:43 EEST
74 ЕКИПА НА "Е.ОН" РАБОТЯТ ПО АВАРИИ В БАЛКАНА    
НовиниОт пресцентъра на "Е.ОН България Мрежи" съобщиха, че 74 екипа продължават да работят по възстановяване на нормалното електрозахранване в Габровския и Еленския Балкан, където зимата причини сериозни проблеми.

Вчера към обяд по данни на енергоразпределителното дружество все още без ток са били 1500 клиенти в 23 малки населени места и махали в Габровския и 9 селища в Еленския Балкан. В тези райони има над 20 пречупени стълба ниско напрежение и 3 стълба средно напрежение, както и многобройни локални аварии, добавят от компанията. 74 екипа работят за отстраняване на щетите по мрежата, като поставят временни дървени стълбове, възстановяват се скъсани проводници и др.  Компанията е пренасочила допълнителни екипи от незасегнатите от влошените метеорологични условия съседни области, за да ускори възстановяването на електрозахранването на клиентите, добавят от дружеството.
 


Сходни връзки

74 ЕКИПА НА "Е.ОН" РАБОТЯТ ПО АВАРИИ В БАЛКАНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди