изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:01 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурност

През изминалото денонощие на територията на ОД МВР Добрич са регистрирани 4 криминални престъпления.



-На 10.01.2012г., в РУП 01 Добрич е получено съобщение, за това че неизвестен извършител чрез взлом е проникнал в фургон, намиращ се в склад за дървен материал по околовръстен път в гр. Добрич и е извършил кражба на 2 бр. циркуляри, 1 бр. шмиргел и 130 литра ракия. По случая се работи в условията на досъдебно производство.

-След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Първо РУП Добрич са задържани лицата Й.П., на 16 години и К.Р., на 17 години. Същите на 17.12.2011г., са извършили кражба на сумата от 330 лева, два мобилни апарата и един ламптоп от апартамент в жк “Добротица”.

При проведените процесуално-следствени действия, са немерени и иззети вещите, обект на кражбата. Работата по изясняване на цялостната престъпна дейност на лицата продължава.

-След проведени оперативно-издирвателни мероприятия от служители на Първо РУП Добрич е задържано лицето А.Й., на 20 годинии, което през м. Декември 2011 г. е извършило кражба на 30 гр. златни накити от заложна къща в гр. Добрич.

Лицето е криминално проявено, осъждано за грабеж и кражба. Задържано е с Прокурорско постановление за срок от 72 часа, като предстои разглеждане на постоянна мярка “Задържане под стража”.

 

През денонощието на територията на областта са станали 3 пътно- транспортни произшествия с материални щети.

 Установен е един случай на управление на МПС след употреба на алкохол.

-На 10.01.2012 г., около 22.00 часа, в гр. Добрич по ул. “Отец Паисий”, от служители на РУП 01 Добрич е спрян за проверка л.а. “Ланчия”, управляван от 51 годишен водач. При извършената проверка за алкохол, техническото средство е отчело 1,46 промила в издишания от водача въздух. Образувано е бързо производство.

 

            През денонощието на територията на ОДМВР Добрич не са възникнали пожари.

 


Сходни връзки

БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди