изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:26 EEST
ДА ПОДКРЕПИМ ДОБРИЧКИТЕ ТАЛАНТИ ПО ПЪТЯ КЪМ ЕВРОВИЗИЯ!    
КултураВ събота от 20.30 часа в пряко предаване БНТ ще излъчи полуфиналът на конкурса "Българската песен за Евровизия 2012".


В оспорваната надпревара ще се включат и петима млади таланти от Добрич - Ева-Мария Петрова, Иванина Паскалева, Иван Лазаров, Ралица Русева и Деница Ангелова от квинтет "New 5" на училището по изкуствата СОУ "Свети Климент Охридски" с вокален педагог Милена Пеева. Невероятните изпълнители от нашия град спечелиха най-голям брой точки - 190, на предния етап на конкурса и оглавиха класацията. Тяхната песен „Chance for better life” впечатли Академията, оценяваща участниците в надпреварата, а председателят композиторът Стефан Димитров я определи в различни интервюта като приятната изненада на конкурса. Песента е съвместен проект с “Deep Zone Рroject”, които са автори на текста, музиката и аранжимента. На полуфинала младите таланти от Добрич готвят изненада, като споделят, че на сцената с тях ще излезе и шести изпълнител, когото пазят в тайна.
На 14 януари започва същинската борба в конкурса за българска песен за Евровизия, когато своя вот ще дадат и зрителите, съобщава БНТ. Изпълнителите ще бъдат оценявани както от Академията, така и чрез СМС-си. На финала през февруари ще останат само 12 песни. БНТ 1 и БНТ Свят ще излъчват пряко както полуфинала, така и финала. България ще има представил в 57-то издание на “Песенния конкурс на Евровизия” за осми път. Той ще се проведе в края на май 2012 година в Баку, Азербайджан.
Ева-Мария, Иванина, Иван, Ралица и Деница за пореден път ни карат да се гордеем, че сме от Добрич. Нека да ги подкрепим на полуфинала с СМС и докажем, че градът ни не случайно е наричан музикалната столица на България! НДТ
 


Сходни връзки

ДА ПОДКРЕПИМ ДОБРИЧКИТЕ ТАЛАНТИ ПО ПЪТЯ КЪМ ЕВРОВИЗИЯ! | 2 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
ДА ПОДКРЕПИМ ДОБРИЧКИТЕ ТАЛАНТИ ПО ПЪТЯ КЪМ ЕВРОВИЗИЯ!
Автор: Anonymous да 2012-01-15 @ 09:16 EET
За съжаление тези деца не стават за евровизия.Пеят но не чак пък толкова
ДА ПОДКРЕПИМ ДОБРИЧКИТЕ ТАЛАНТИ ПО ПЪТЯ КЪМ ЕВРОВИЗИЯ!
Автор: Anonymous да 2012-01-16 @ 22:21 EET

Супер са нашите, но не могат да стигнат нивото на Снап (Софи Маринова) и Кайли Миноуг (Десислава Дес). Участието на финал в БГ конкурса е голям успех. Браво!


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди