изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 09:11 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 16.01.2012    
ВреметоПрез следващото денонощие над страната ще има значителна облачност и на места ще превали слаб сняг. През нощта над Южна България ще има временни разкъсвания и намаления на облачността. Със слаб до умерен вятър от север-северозапад ще продължи да прониква студен въздух.

 Преобладаващите минимални температури ще бъдат между минус 6° и минус 1°, в отделни райони от Южна България - до минус 7° - минус 8°. Максималните температури ще бъдат между минус 2° и плюс 3°. За района на София минимална температура минус 6°, максимална – минус 2°.

Атмосферното налягане е близко до средното за януари – бавно ще се повишава.

Над планините ще има значителна облачност и на места ще превали слаб сняг. Много студено време, с дневна температура на височина 1200 метра около минус 11°, а на 2000 метра – около минус 17°. По върховете температурите ще бъдат от минус 22° до минус 18°. Ще духа умерен, по откритите части и силен вятър от север-северозапад, който ще създава усещането за още по-ниски температури. Има реална опасност за измръзване.

Над Черноморието ще има значителна облачност. На отделни места е възможно да превали слаб сняг. Ще духа предимно умерен северен вятър. Максимални температури на въздуха от 1° до 3°. Температурата на морската вада е 6°-7°. Вълнението на морето ще бъде около 2 бала.

Дежурен синоптик: Красимир Стоев

ВРЕМЕТО В МОМЕНТА ОТ УЕБ КАМЕРИ В БЪЛГАРИЯ

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 16.01.2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди