изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 03:41 EEST
36-ГОДИШЕН ДОБРИЧЛИЯ - НА ПОТЪНАЛИЯ КОРАБ В ИТАЛИЯ    
Новини 36-годишният Детелин Добрев, който е родом от Добрич, е бил на потъналия кораб „Коста Конкордия”, съобщи bTV. Той е работил за варненската „Комак” и е бил част от екипажа на круиза. Според bTV, той и другите петима български моряци са добре, и са настанени на остров Джулио.

Те вече са телефонирали на своите близки. Добрев най-вероятно ще бъде върнат в България, тъй като договорът на част от работещите за „Комак” вече са изтекли, коментира управителят на варненската фирма Йордан Вранчев.

Детелин Добрев е роден през 1975 г., завършил е висшето си образование във ВВУАПВО „Панайот Волов” Шумен през 1999 г. В последните 10 години работи като моряк на различни круизи. Поредният му курс бил точно „Коста Конкордия“, откъдето за радост той се връща жив и здрав. Според atol.bg, Детелин е завършил средното си образование в СОУ "П. Р. Славейков" през 1989 година, а средното - през 1994 година в природо-математическа гимназия "Иван Вазов". Детелин е семеен, има едно дете.  

Припомняме, че „Коста Кондордия” потъна край бреговете на Токсана на петък 13-ти. 114 хил.-тонен кораб се преобърна след грешни преценки на капитана Францеско Скетино, срещу когото вече има повдигнато обвинение. На круиза плаваха над 4 хил. пасажери. Равностметката досега е – 15 загинали, над 60 ранени и една дузина пътници в неизвестност. НДТ

 


Сходни връзки

36-ГОДИШЕН ДОБРИЧЛИЯ - НА ПОТЪНАЛИЯ КОРАБ В ИТАЛИЯ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди