изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:36 EEST
Гадателка на аспержи прави прогнози за 2012    
Любопитно

Британска гадателка, която твърди, че е единствената в света, която гледа на аспержи, предвижда две кралски бременности и крах на еврото



Британска гадателка, която твърди, че е единствената в света, която гледа на... аспержи, предвижда две "кралски" бременности сред прогнозите си за 2012 г.

Джемима Пакингтън, която се определя като нещо като "аспержосенс", хвърля зелените стъбълца - който впрочем са много полезни - във въздуха и разчита бъдещето по формите, които образуват, когато падат.

Аспержите са зеленчук, предпочитан както от истинските гастрономи, така и от привържениците на диетичното и здравословно хранене.

Шегата настрана, но 56-годишната Джемима всъщност е направила десетки точни прогнози досега - включително провала на бившия британски премиер Гордън Браун, финансовата криза, както и отличаването на британския филм "Речта на краля" с награда "Оскар".

Едно от най-впечатляващите й предсказания е именно, че Гордън Браун не само ще загуби политическата надпревара, но и изцяло ще напусне политиката след изборите през 2010 г.

Миналата година пък тя позна, че ще има кралско бебе - второто дете на Питър Филипс, син на принцеса Ана.

Днес тя представи прогнозите си за тази година,

сред които двете кралски бременности, смяната на лидера на една от основните партии в страната, краха на еврото и смъртта на висша британска особа.

Тя предвижда и слава за страната си на Олимпийските игри в Лондон тази година, но лошо представяне на английския футболен отбор на европейското първенство.

Според Джемима тази година ще излезе наяве хомосексуалността на някои знаменитости, ще има референдум за прехвърлянето на властта в Шотландия, ще има нови закони срещу хакването на телефони, а на Оскарите ще блести... животно.

Джемима, която сега живее в Бат, признава, че на мнозина това се струва абсурдно и смешно, но напомня, че е познала съвсем точно много неща.

По думите й тя гледа на аспержи от 8-годишна. Нейната леля гледала на чаени листа и тя наследила дарбата да вижда в бъдещето.

Джемима обаче използва само пресни аспержи от Уорчестършир, отглеждани в областта Вейл ъв Ившам, където са главните снабдители на страната с този зеленчук.
http://www.vesti.bg

ВАШИТЕ ХОРОСКОПИ ЗА 2012 Г. НА ЧЕРНИЯ ВОДЕН ДРАКОН

 


Сходни връзки

Гадателка на аспержи прави прогнози за 2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди