изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 18:58 EEST
ХОРОСКОП ЗА 20 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 20 ЯНУАРИ

ОВЕН - Денят е подходящ за съзерцание, за откровения и разкриване на тайни. Ако вместо да се потопите в рутината на ежедневието си посветите мислите си на възвишеното, то непременно ще намерите решение на проблеми, които ви безпокоят.

ТЕЛЕЦ - Съсредоточени върху задачи, чиито срок приключва сега, не оставайте безразлични към възвишени мисли и прозрения, защото днес те носят особен енергиен заряд и помагат да надникнете в невидимото.

БЛИЗНАЦИ - Авантюристично настроени сте в личен план, с което е възможно да изненадате някого, но не и да го настроите срещу себе си.

РАК - Вслушвайте се и в интуицията си, за да вземете правилните решения и доведете до край действията си. ЛЪВ - Това е ден на надежда, на вяра и интуитивно познание. Наяве ще излязат много скрити истини и неща, полезни са промените и съзидателната дейност.

ДЕВА - Загрижени сте за финансите на семейството и ще пристъпите към работата си, използвайки уменията и опита си. Не оставайте чужди на духовността, отпуснете се и медитирайте.

ВЕЗНИ - Денят е зареден с изключително добра енергия и внушава на онези, чиито сетива са отворени, интуитивно познание, укрепва вярата им и повишава оптимизма им в бъдещето.

СКОРПИОН - Обърнете се с мили думи към всички, с които животът ви срещне днес и ще ви бъде по-лесно да се справите с трудностите си.

СТРЕЛЕЦ - С прозорливо мислене и вяра в доброто ще намерите решение на въпрос, който ви притеснява. Имайки и енергийна подкрепа, ще се справите не само с това, но и ще получите възможност да обновите дейността си.

КОЗИРОГ - Денят е зареден с с добра енергия, мистичен ден, за откровения и разкриване на тайни. Те ще ви помогнат да напредвате във всичко, което е важно за вас.

ВОДОЛЕЙ - Разкрития и тайни послания ще ознаменуват началото на по-добри времена за вас. Разчитайте знаците по пътя си и се възползвайте от даденостите, за да напредвате в кариерата и в личните си търсения. У

РИБИ - Мислете позитивно и за възвишеното, в духовни занимания ще получите прозрения за бъдещето, което ще укрепи вярата ви и направи повече оптимисти за утрешния ден.

 

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 20 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди