изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:34 EEST
ФИНАНСОВИ ПРОБЛЕМИ В ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК)    
СпортФутболистите на Черноморец (Балчик) все още не са започнали предсезонната си подготовка. Треньорът Митко Тошев бе решил да събере отбора за първо занимание за Новата година на 16 януари, но финансови проблеми са го принудили да отложи с няколко дни началото на подготовката за пролетния полусезон. "Все още няма яснота кога ще започнем тренировките.

Имаме финансови проблеми и затова отлагаме началото на предсезонната подготовка. Със сигурност обаче ще продължим участието си в първенството. Най-късно до 24 януари ще събера отбора, защото тогава имаме уговорена контрола с Калиакра (Каварна)", каза за НДТ Митко Тошев. Балчиклии имат вече две уговорени контроли и с другия отбор от Добричка област, който играе в Североизточната "В" група - Септември (Тервел). На 11 февруари двата тима ще се срещнат в Балчик, а на 25 февруари - в Тервел. Добрата новина от клуба е, че тримата състезатели на Добруджа, които през есента носеха екипа на Черноморец като преотстъпени, ще продължат да играят в тима от Белия град. Това са Мариян Ангелов, Ивайло Мариянов и Георги Валентинов.

 


Сходни връзки

ФИНАНСОВИ ПРОБЛЕМИ В ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди