изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:54 EEST
ХОРОСКОП ЗА 23 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 23 ЯНУАРИ

ОВЕН - Днес е ден за любов и прошка. Ако нечии думи предизвикат у вас противоречиви чувства и мисли, не избързвайте да се гневите, ако везните клонят натам.

ТЕЛЕЦ - Покажете здравия си разум, но не пренебрегвайте вътрешното си усещане за нещата.

БЛИЗНАЦИ - Подходът ви към конкретно начинание е правилен, което означава, че изпълнението му няма да се забави, но ако е свързано с други хора, по-добре го отложете за друг ден.

РАК - Днес обърнете повече внимание на дома и семейството, и по-малко да се вълнувайте от света наоколо. Доставете радост на близките си, като направите нещо специално за тях.

ЛЪВ - Енергетиката на деня предразполага към душевна хармония, любов и милосърдие. Подходящо време за отказване от вредни навици. Не започвайте нови начинания, довършете започнатото.

ДЕВА - Над всичко ще доминира усещането ви за нещо скорошно, приятно и желано. За някои то е свързано с определен човек, за други с работа и бизнес, или с нова придобивка.

ВЕЗНИ - Насочете вниманието си към конкретни задачи, отнасящи се най-вече до дома и близките ви. Зарадвайте ги с повече внимание и нещо специално, от което ще останeте доволни и вие.

СКОРПИОН - Ако се чувствате уморени или изнервени, не се преуморявайте с нищо и ограничете общуванията си само с приятни за вас хора. Това е ден на хармония и любов, на покаяние и прошка.

CТРЕЛЕЦ - Ще преминете през днешния ден по-спокойно и необременени от излишен стрес и товар, ако се въздържате да коментирате поведението на другите, не правите планове и не предприемате нови дела.

КОЗИРОГ - Поставяйте си реализуеми цели, за които ще ви бъде по-лесно в осъществяването им и потърсете партньорството на подходящите хора.

ВОДОЛЕЙ - Подредете мислите и благодарете на съдбата, като си направите поука от случилото ви се през последно време. Денят е за любов, покаяние и прошка.

РИБИ - Голяма част от заниманията, които ви поставят в нечия услуга не са по вкуса ви и категорично ще отхвърлите подобна зависимост. Ще се съобразите най-вече със себе си и на това ще подчините времето си днес.


ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 23 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди