изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 00:39 EEST
Изчезнал е съученик на Мирослава от Перник    
Новини18-годишно момче е изчезнало в София и вече шести ден е в неизвесност, съобщи БНР.  Момчето се казва Димитър Димитров и е съученик на Мирослава Николова от Перник, която беше открита убита, след като бе отвлечена.

По информация от полицейски източници Димитър е бил за последно на 18 януари в района на Студентски град в заложната къща на брат му, който го оставил сам за малко. Когато се върнал, заложната къща била заключена и на вратата имало бележка къде е оставен ключът. От касата липсвали злато и пари.

В писмото младежът пишел, че съжалява за това, което ще направи, но се скрива, и евентуално ще се обади след седмица. Димитър напуснал заложната къща с две торбички. Оставил ключа в близката тоалетна, съобщи Дарик.
Близките на момчето подозират, че става въпрос за момиче, с което той се е забъркал.

В събота баща му го е обявил за национално издирване.

По-рано вчера в Перник се състоя трети протест под мотото "Искаме справедливост!", организиран от приятели, близки и роднини на убитата Мирослава Николова. Те настояха за справедливи наказания не само на убийците на Мирослава, но и на всички извършители на престъпни деяния. Това е битка за всички български деца, заяви майката на Мирослава Емилия Шумкова. Тя е притеснена от факта, че е открито мъртво още едно дете - 11-годишният Станислав Мирчов от видинското село Лагошевци. Протестите в Перник ще продължат всяка седмица до залавяне и налагане на справедливи наказания на всички участници в убийството на Мирослава, заявиха присъстващите. Те са получили подкрепа и от много хора от други градове в страната.

Мирослава Николова бе отвлечена на 7 ноември миналата година. Тялото й бе намерено на 12 януари 2012 г.

http://dnes.dir.bg/

 


Сходни връзки

Изчезнал е съученик на Мирослава от Перник | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Изчезнал е съученик на Мирослава от Перник
Автор: Anonymous да 2012-01-24 @ 00:34 EET
Аман от безотговорни  типове харчат се само народни пари за да ги издирват и да всяват страх сред хората Жестоки глоби при такива случаи и на родителите които не упражняват контрол

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.16 секунди