изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 05:11 EEST
ОТПАДНА КОНТРОЛАТА МЕЖДУ ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) И КАЛИАКРА    
СпортУговорената за днес контролна среща между съставите на Калиакра и Черноморец (Балчик) няма да се състои, тъй като отборът на Белия град все още не е започнал предсезонната си подготовка. За неопределено време се отлага първата тренировка на футболистите от Черноморец (Балчик), информира треньорът Митко Тошев.

 Той потвърди информацията, че причина да бъде забавена предсезонната подготовка, са финансови проблеми. На 27 януари ще се проведе отчетно-изборно събрание на футболния клуб в Балчик. Избраното на него ново ръководство ще вземе решение за организацията и подготовката на отбора за мачовете от пролетния полусезон. От щаба на Черноморец обаче уточниха, че отпада само  уговорената за днес среща с Калиакра. Планираните две контроли с другия отбор от Добричка област, който също играе в Североизточната “В” група – Септември (Тервел), за 11 и 25 февруари остават. Митко Тошев очаква в скоро време проблемите да бъдат решени и е категоричен, че отборът на Черноморец ще продължи участието си в първенството.

 


Сходни връзки

ОТПАДНА КОНТРОЛАТА МЕЖДУ ЧЕРНОМОРЕЦ (БАЛЧИК) И КАЛИАКРА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.90 секунди