изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 21:21 EEST
ПОДГОТОВКАТА НА СЕПТЕМВРИ ВЪРВИ ПО ПЛАН    
СпортПродължава предсезонната подготовка на футболистите на Септември. Водени от новия треньор Искрен Пенчев, наследил на поста Радослав Вардаров, те водят всекидневни тренировки на стадиона в Тервел. "Подготовката ни за пролетния полусезон върви по план. В началото на февруари ще започнем контролите и тогава ще стане ясно дали имаме нужда от нови попълнения", каза президентът на клуба Генчо Костов.

Първата проверка на тима ще е на 4 февруари с Добруджа. Има вероятност след нея някои от младите играчи на добричкия клуб да преминат като преотстъпени до края на първенството в състава на Септември. На този етап новите футболисти в отбора са петима - Георги Денев, Васил Ангелов, Пламен Колев, Никита Светославов и Шабан Ахмед. Всички те са юноши на тервелския клуб, което показва, че занапред ще се разчита повече на местни кадри. До края на зимната подготовка са предвидени още четири контроли - две с юношите старша възраст на Добруджа и две с другия отбор от Добричка област, който играе в Североизточната "В" група - Черноморец (Балчик).     

 


Сходни връзки

ПОДГОТОВКАТА НА СЕПТЕМВРИ ВЪРВИ ПО ПЛАН | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди