изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:30 EEST
ЕДНА ГОДИНА ЧЕСТВА ТАНЦОВ КОМПЛЕКС "АЛЕКСИЯ-ИЗИДА"    
Култура

С три инициативи, в три поредни петъка, танцов комплекс "Алексия-Изида" ще отбележи една година от създаването си. На 27 януари от 20 часа в City Center "LUXOR" ще се проведе първото Зумба парти в Добрич. Входът е свободен, в шоуто могат да се включат любители на танца от всички възрасти. Зумба партито ще бъде водено от клуб "Зумба тийм огледало", Варна.



Следващата проява е благотворителен концерт, който ще се проведе на 3 февруари от 18.30 часа в общински младежки център "Захари Стоянов". В него ще бъдат представени всички танцови стилове, които се изучават в комплекс "Алексия-Изида" - модерен балет, шоу денс, хип-хоп, народни танци, салса, меренге, латино-американски танци и МТV-стайл. На сцената на младежкия център ще се представят както деца, така и възрастни любители-танцьори. Специално участие ще вземат квинтет "New 5" и поп-рок изпълнители от класа на Милена Пеева в училището по изкуствата СОУ "Свети Климент Охридски", чиито хореографии са поставени от Павлета Живкова - хореограф по МТV-стайл. Набраните от благотворителния концерт средства ще бъдат предоставени за лечението на болно дете.

В следващия петък - 10 февруари, от 20 часа в City Center "LUXOR" ще се проведе Салса парти. То също е със свободен вход и е отворено за всички любители на латино ритмите и танците. Салса партито ще се проведе от екипа на салса клуб Маланго" към танцов комплекс "Алексия-Изида" с хореографи Мартин Бозуров и Мария Лилянова.

"След една година, откакто съществува танцов комплекс "Алексия-Изида", най-хубавото е, че всички - деца и възрастни, в началото дойдоха обременени, не знаейки какво търсят, а в момента са заредени, по-красиви, по-щастливи - сподели за НДТ Севдалина Мавродиева Нейкова - ръководител и хореограф на ЗТО "Алексия". - Танцът ги промени." НДТ

 


Сходни връзки

ЕДНА ГОДИНА ЧЕСТВА ТАНЦОВ КОМПЛЕКС "АЛЕКСИЯ-ИЗИДА" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди