изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:48 EEST
Калин Георгиев подал оставка?    
НовиниГлавният секретар на МВР Калин Георгиев е подал оставка. Това се подразбира от изявлението на пловдивчанина във връзка с критиките на министър-председателя Бойко Борисов към него. "Длъжен съм да се съобразя с критиките на премиера. Може би по-дълго трябва да говорим на тази тема и повече неща би трябвало да ви съобщя и да ви разкажа. По-скоро можем да говорим за друго, за различни равнища на отговорност и за различни управленски решения, които са взимани, а естествено аз съм длъжен да се съобразя с критиките на премиера.

Аз съм взел своето решение, докладвал съм решението си на министър Цветанов. Очаквам връщането му от чужбина и ще видим какво ще бъде неговото решение", коментира Георгиев днес.

По-рано в интервю за Нова телевизия премиерът Бойко Борисов заяви, че главният секретар на МВР също трябва да понесе своята отговорност заради случаите на полицейско насилие при ареста на семейството от Мировяне и разпита на непълнолетни, които са изрисували свастики в Скравена.

Очаква се повече яснота по случая да има утре сутринта. В 8,00 часа Калин Георгиев ще гостува в тв предаването на съгражданина си Николай Бареков "Гореща точка" по TV7.
 


Сходни връзки

Калин Георгиев подал оставка? | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
Калин Георгиев подал оставка?
Автор: Anonymous да 2012-01-26 @ 18:47 EET

случая перник какво става с него защо го потулихте


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди