изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:08 EEST
ХОРОСКОП ЗА 31 ЯНУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 31 ЯНУАРИ

ОВЕН - Възползвайте се от възможностите си и ще повишите не само печалбите си, но и авторитета си. Сетивността ви ще се повиши и ще ви се открият истини, водещи към щастието.

ТЕЛЕЦ - Те ще ви помогнат да обновите и разширите дейността си, идеите по предстоящ проект или друга, интересуваща ви работа. Бъдете по-внимателни и мили с партньора и децата си, и не правете нищо на инат, за да не загубите.

БЛИЗНАЦИ - Мислете положително и се отнасяйте добронамерено към хората, с които работите. Нещата ви ще тръгнат в желаната посока и това ще определя активността ви.

РАК - Обръщайте повече внимание на слабите си страни и по-малко на чуждите несъвършенства. Отнесете се с разбиране към проблемите им и продължете работата си, имате свои ангажименти.

ЛЪВ - От вас зависи да направите обстановката около себе си по-спокойна и ведра. Това ще ви помогне да съберете мисли и се концентрирате върху важните неща, които ви предстоят днес.

ДЕВА - Денят е подходящ за решаване на въпроси, способстващи кариерата, за вложения и покупки. Пътуванията ви ще са успешни, както за бизнеса, така и с развлекателна цел.

ВЕЗНИ - С разумни и прагматични действия ще вниквате в същината на проблемите, откривайки по-преки пътища за справяне с тях, без това да се отразява на нервите и отношенията ви с околния свят днес.

СКОРПИОН - Добрия синхрон в програмата ви и общите задачи с колеги и хората, с които ви свързват общи интереси ще подобри ефективността ви на работа днес.

СТРЕЛЕЦ - По отношение на личните ви дела са възможни забавяния, но в никакъв случай не бива да се притеснявате. Ще наваксате с времето и ще останете доволни.

КОЗИРОГ - Овладейте емоциите си, като възпрете всеки опит да бъдете въвлечени в интриги или други, нежелани или съмнителни действия.

ВОДОЛЕЙ - Ще ускорите действията си по приключване на работен проект, дори и това да направи атмосферата на работното място по-напрегната. Други от вас ще се вълнуват от въпроси, свързани с децата или друг член от семейството

РИБИ - Пътуванията ви ще са успешни, разбира се, ако са съобразени със зимните условия. Размишлявайте върху случващото ви се и ще ви се открият истини, важни за бъдещето.

 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 31 ЯНУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди