изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-10 @ 20:06 EEST
Уволниха директора на ”Арена Армеец” по заповед на Борисов    
НовиниДиректорът на зала "Арена Армеец" Венцислав Генков е уволнен по заповед на премиера Бойко Борисов, съобщи Дарик радио. Причината е, че фирма събирала такса за паркинга на залата, който е безплатен за посетители. Когато разбрал за събирането на такси, министър-председателят разпоредил на спортния министър Свилен Нейков да освободи незабавно Генков.

„От паркинга на залата сложили охранителна фирма, която събирала пари за билетчета на хората. Всъщност на една кола пропускането й, за да мине през тази бариера и да плати, е поне няколко минути. И аз се чудя защо такива задръствания има и защо хората нервничат, когато отиват, вместо да са радостни и щастливи, а то се оказа, че някой сложил бариера там, за да прибира пари", възмути се Борисов, цитиран от "Фокус".

Премиерът каза още, че новият директор се казва Иво Георгиев и ще бъде официално представен от Свилен Нейков следобяд.
"Това е в извинение на всички, които са имали неприятното усещане, когато са отивали на спектакъл, на спорт”, допълни министър-председателят, който нееднократно е изтъквал колко се гордее с новата зала.

"Арена Армеец" бе официално открита в края на юли м.г. от Борисов и петима министри. Залата разполага с над 12 хиляди седящи места и отговаря на всички изисквания за големи спортни състезания и концерти. Строежът на съоръжението струваше на държавата над 100 милиона лева.

От 3-и до 5-и февруари в спортното съоръжение бяха изнесени пет спектакъла на световно известния "Цирк дьо Солей". Това бе първото посещение на цирка у нас. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Уволниха директора на ”Арена Армеец” по заповед на Борисов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди