изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:23 EEST
ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 13.02.2012    
ВреметоПрез следващото денонощие температурите ще се повишат още малко, но за кратко. Ще вали сняг, в крайните южни райони и в Източна България дъжд, който по-късно през деня ще започне да преминава в сняг. В източните райони ще има поледици. Ще духа до умерен източен вятър, който в сутрешните часове в Северозападна България ще се ориентира от северозапад. С него ще прониква по студен въздух, който до вечерта ще достигне и югоизточните райони. Минимални температури от минус 9° в Северозападна България до 1-2° в крайните южни райони.

Максимални от минус 4° в Северозападна до плюс 5° в Югозападна България. В София сутринта ще бъде минус 1-2°, след обяд към минус 5°. През нощта срещу вторник валежите ще спрат в цялата страна, а от югозапад облачността ще се разкъсва.

Атмосферното налягане е малко по-ниско от средното за месеца – и ще се понижи още малко.

В планините ще е облачно и мъгливо. Ще вали сняг. Ще духа умерен и силен южен вятър, който след обяд ще стане от запад-северозапад. Максимална температура на 1200 метра около минус 1°, на 2000 метра минус 5°.

По Черноморието ще бъде облачно с валежи от дъжд. Към края на деня дъждът ще започне да преминава в сняг и да спира. Ще духа до умерен източен вятър, който привечер ще стане от северозапад. Максимални температури 4-5°. Температурата на морската вода е минус 1° край Шабла, и 2° край Бургас. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Дежурен синоптик: Христо Христов

 


Сходни връзки

ВРЕМЕТО: Прогноза за България за 13.02.2012 | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди