изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:50 EEST
ХОРОСКОП ЗА 15 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 15 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Гримът ще измени силно вашия имидж, използвайте го подобаващо. Постъпление на нови финансови средства не се очаква, така че гледайте да се справите с наличните, без да изпадате в дългове.
ТЕЛЕЦ - Поддържайте вътрешен комфорт и съблюдавайте умереност във всичко. В отношенията с любимия ще се наложат някои разходи, които сериозно ще повлияят на бюджета ви.
БЛИЗНАЦИ - Не прекалявайте с харченето, седмицата няма да е лека. Внимателно обмисляйте възникващите ситуации и вижте къде бихте могли да се вместите в тях с максимална полза.
РАК - Днес ще се появят непредвидени ситуации, бъдете готови да ги решите. Възможно и изостряне на болести по дихателните пътища, не се обличайте твърде леко.
ЛЪВ - Не приемайте никакви важни решения и сериозни отговорности. Плановете ви може да рухнат най-ненадейно. Всъщност всичко това едва ли би могло да ви стресне.
ДЕВА - Цялата първа половина на деня ще изобилства с напрегнати ситуации, от съвсем простички до доста сериозни. Не си струва обаче да се натоварвате психически именно днес.
ВЕЗНИ - Желанието ви да се уедините днес ще остане само в мечтите ви. През целия ден ще попадате все в центъра на събитията. Стабилността във финансово отношение ще ви позволи да направите някои неща.
СКОРПИОН - Днес е ден, в който би било хубаво да се вслушвате повече в другите. Не можете сами да се справите колкото и да се пънете, някои неща са колективни, дори и да не ви харесва.
СТРЕЛЕЦ - Доста работа ви чака днес. Неразбории в службата ще помрачат настроението ви още рано-отзарана. Какво друго ви остава освен да гледате положително и да чакате специалистите да си свършат работата.
КОЗИРОГ - Това е точно вашият ден. Бъдете по-отворени към другите и отпуснете душата си. Има кой да ви забележи и оцени както подобава, просто не пречете на съдбата да си свърши работата.
ВОДОЛЕЙ - Трудно ще се настроите към работната обстановка днес. Пролетното време ще ви мами навън, особено след тези дълги студени седмици. Все пак не занемарявайте работата си.
РИБИ - Още от сутринта ще започнете забързано и с множество задачи. Гледайте да следвате един предварителен план, защото иначе може и нищо да не свършите, ще ви дърпат от толкова места.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 15 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди