изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:32 EEST
ХОРОСКОП ЗА 18 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 18 ФЕВРУАРИ

ОВЕН - Днес бъдете по-отговорни към организма си, подложени сте на всякакви ужасни вирусни атаки. Ограничете седенето пред компютъра. Има вероятност да стигнете до сериозен конфликт с партньора си.
ТЕЛЕЦ - Цял ден ще пилеете пари. Опитайте се да избягвате ненужните покупки, иначе ще нарушите финансовото равновесие. Нали не забравяте, че семейството е ваша отговорност.
БЛИЗНАЦИ - Днешният ден ще засили увереността ви в себе си. Не зацикляйте на тема здраве, не сте толкова кекави. Отнасяйте се по-спокойно към проблемите.
РАК - Не е речено, че трябва да поемете вината за всички световни проблеми върху плещите си, просто се дръжте нормално. Не пийте много течности, особено алкохолни, има и други начини за сгряване.
ЛЪВ - Вашата раздразнителност може да донесе неприятности не само на вас, но и на домочадието. Днес сте способни на всевъзможни безумства. Не е ли добре да сте поне малко по-сдържани.
ДЕВА - Не си струва да си губите времето, търсейки оправдания за действията си. Нещата вече са се случили, късно е за съжаление. Заемете се с нещо полезно.
ВЕЗНИ - Не всичко може да се купи с пари, но повечето неща може. Може да си позволите повечко удоволствия, стига да знаете къде да спрете. Вечерта ви очаква приятна изненада.
СКОРПИОН - Днес може с голямо учудване да установите, че нещата, в които вчера сте се клели, днес се променят и постепенно започвате да преминавате към противоположната позиция. Може би е за добро.
СТРЕЛЕЦ - Мнението ви днес няма да се котира особено, по-добре го оставете за себе си. Скоро ще дойде и вашият момент да говорите. А сега просто се забавлявайте.
КОЗИРОГ - Днешният ден ще е един от най-успешните от дълго време насам. Използвайте го, защото нали знаете колко кратки са нещата в живота. Късметът е на ваша страна.
ВОДОЛЕЙ - Отпуснете се, това ви е нужно в момента. Днес планината сама ще дойде при вас, дори без сами да правите усилия. Очаквайте в по-късните часове на деня изключително важна новина.
РИБИ - Не особено благоприятен ден в любовта. Колкото и да ви е тъжно, но днес чувствата ви може да бъдат отхвърлени. Не се предавайте, измислете друг начин, за да омаете любимия човек.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 18 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди