изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 10:17 EEST
ГОЛЯМ ИНТЕРЕС КЪМ АЛБЕНА НА “ВАКАНЦИЯ И СПА EКСПО“    
Туризъм

Участието на „Албена” АД в туристическата борса „Ваканция и СПА Експо”, която се проведе в края на миналата  седмица в София, премина при огромен интерес, съобщиха от дружеството. Щандът на Албена е бил посетен от министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков, както и от Жельо Стайков, който 11 години е ръководил курортен комплекс „Албена”.



По време на изложението посетителите на самостоятелния щанд на Албена на изложението са имали възможност да получат 20 вида рекламни материали. На място гостите са можели да правят онлайн резервации за сезон 2012, а срещу това бъдещите летовници са получавали подарък – книгата с избрани разкази на Йордан Йовков – „Албена”, която бе отпечатана от акционерното дружество и издателство „Захари Стоянов”.

 

PN 065-12 PN 068-12 PN 066-12

 

Близо 150 души са присъствали на презентацията на „Албена” АД, организирана в рамките на туристическото изложение. На нея туроператори и посетители са били информирани за новостите в комплекса за това лято. Акцентът е бил върху трите „Б” – безопасност, безплатни услуги и системата b2b.

Участието на Албена намери отзвук и в националните медии, посочиха още от дружеството. В първия ден щандът на най-голямата туристическа компания у нас той се е превърнал в импровизирано студио на Канал 3. Жулиета Христова – дистрикт мениджър, и Десислава Календжиева са запознали зрителите на медията с акцентите през тази година.   

Изложението се проведе под патронажа на МИЕТ. В борсата тази година се включиха над 280 компании от 16 страни.

Тридневната проява бе 29-а по ред и с акцент върху културния туризъм. За първи път тя бе организирана в столичния „Интер експо център“ София. НДТ

 


Сходни връзки

ГОЛЯМ ИНТЕРЕС КЪМ АЛБЕНА НА “ВАКАНЦИЯ И СПА EКСПО“ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди