изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 08:58 EEST
ХОРОСКОП ЗА 28 ФЕВРУАРИ    
ХороскопХОРОСКОП ЗА 28 ФЕВРУАРИ


ОВЕН - Ден за придобиване на благодат, смирение и прошка. Естественото ви поведение и навременни решения ще ви спестят ненужни притеснения, но са възможни и изненади
ТЕЛЕЦ - По силите ви е да се възползвате от положителната енергия, с която е зареден денят. Направете си равносметка на постигнатото и работете по реализация на плановете си.
БЛИЗНАЦИ - Днес повече от всякога бъдете наблюдателни и разчитайте знаците, които срещате. По различни пътища ще достигнете до истината, ако я търсите и ще изградите вярна представата си за събитията и хората.
РАК - Денят е подходящ за научни изследвания, умствени и духовни търсения. Осигурете предимство и на творческите си възприятия, ще ви разкрият много истини.
ЛЪВ - Направеното добро ще подобри настроението ви и с желание за промяна ще пристъпите към изпълнение на смелите си планове.
ДЕВА - С добра организация ще пристъпите към изпълнението на задача, свързана с бизнеса или имаща отношение към личните ви дела. За други денят се свързва с пътуване, служебно или по семейни въпроси.
ВЕЗНИ - За повечето от вас денят ще премине в изясняване на отношения или позиции с колеги и хора, с които работите. Много от тях ще бъдат предизвикани от ново създали се обстоятелства, но не бързайте да се притеснявате.
СКОРПИОН – Откритостта в общуването ще ви помогне да изразите по-лесно мнение и вземете отношение по спорен въпрос. Имате сили да осъществите намеренията си, още повече, че мотивацията ви е силна.
СТРЕЛЕЦ - Защитата на интересите е сред приоритетите, които следвате и които ще ви помогнат да си върнете вложеното с печалба, но не се притеснявайте, ако парите се забавят.
КОЗИРОГ - Вслушайте се в сърцето си и бъдете обективни в преценките си, като не пренебрегвате даденостите. Така по-лесно ще намерите отговорите, които ви вълнуват.
ВОДОЛЕЙ - Практичен подход в съчетание с позитивни мисли и нагласа могат да направят деня ви успешен. По-лесно ще постигате целите си и ще разширявате кръга от полезни познанства.
РИБИ - Щадете нервите и здравето си. Обогатявайки се с нова информация е възможно да ви се разкрият истини, които да ви тласнат към смели решения, най-вече в професионалната сфера.
 


Сходни връзки

ХОРОСКОП ЗА 28 ФЕВРУАРИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди