изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:23 EEST
„АЛБЕНА” С ОТСТЪПКИ ЗА АКЦИОНЕРИТЕ СИ    
Новини И тази година туристическото дружество „Албена” дава на своите акционери и на акционерите на „Албена Инвест Холдинг” АД отстъпка при резервиране на почивка за сезон 2012 г. Намаленията важат за ваканции в курортен комплекс Албена и ваканционно селище Приморско клуб, информират от дружеството. Всички акционерите на „Албена” АД и „Албена Инвест Холдинг” АД получават 7% отстъпка от стандартните цени за настаняване в двата курорта. Отстъпката важи за всички хотели, с изключение на „Калиакра” и „Гергана” в Албена. Информацията за цените на нощувките, които туристическото дружество предлага това лято, могат да се намерят в сайта на Албена www.albena.bg, както и от кол центъра на Албена на телефон 070012110 или в бюрата на „Албена Тур” в страната.




Резервации могат да се направят чрез обаждане на кол център Албена на телефон 070012110 на цената на един градски разговор. Акционерите на „Албена” АД или „Албена Инвест Холдинг” АД трябва да уведомят служителя, с когото разговарят, че са такива, както и да могат да представят депозитарна разписка. Резервация може да се направи и през уеб сайта на Албена - www.albena.bg, като в полето "Код за отстъпка" трябва да въведете 12ALB07 за акционери на „Албена” АД или 12AIH07 за акционери на „Албена Инвест Холдинг” АД. След като се направи резервацията, трябва да се свържете с оператор на кол център Албена на телефон 070012110 или на тел. 0579 62327, където да кажете номера на резервацията и да потвърдите, че сте акционер на едно от двете дружества. Може да изпратите данните със сканирана депозитарна разписка и на e-mail: online@albena.bg. Така намалението ще бъде приложено към резервацията. В бюрата на „Албена тур” в страната е достатъчно да се представи депозитарна разписка.
 


Сходни връзки

„АЛБЕНА” С ОТСТЪПКИ ЗА АКЦИОНЕРИТЕ СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди