изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:17 EEST
ПИРИН БАЛКАНСТРОЙ НЕ ДОПУСНА ИЗНЕНАДА В ДОБРИЧ    
СпортВолейболистите на Пирин Балканстрой, които са лидери в Суперлигата при мъжете, не допуснаха изненада в осминафиналния мач от турнира за Купата на България в Добрич.

Гостите победиха с 3-0 гейма водачите във Висшата лига Добруджа 07 след близо 80 минути игра.
И в трите гейма домакините, които мощно бяха подкрепяни от своите съграждани, стояха равностойно на елитния си съперник, и бяха на крачка да зарадват близо 1000 привърженици на волейбола в зала "Добротица". В първия гейм тимът на Пирин Балканстрой трудно изтръгна успеха с 26-24 точки, след като добричлии водеха с 19-15. В следващите две части съставът от Разлог ги затвори при 25-20 и 25-20 точки, като във втория гейм Петър Пенев и компания дръпнаха със 7-0 точки, но по опитният състав стопи разликата. Мачът се превърна в истински празник за любителите на спорта, които имаха възможност да наблюдават волейбол на изключително високо ниво, а с изявите си добруджанци доказаха, че вървят в правилната посока в своето развитие и че заслужават догодина да мерят сили при мaйсторите.


 


Сходни връзки

ПИРИН БАЛКАНСТРОЙ НЕ ДОПУСНА ИЗНЕНАДА В ДОБРИЧ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.88 секунди