изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 01:59 EEST
ИЗДИРВАТ 8-ГОДИШНА, ОТВЕДЕНА ОТ МАЙКА СИ    
Ред и сигурностОбластната дирекция на МВР в Добрич издирва малолетната Симона Христова, на 8 години, от генералтошевското село Кардам.


Детето напуснало дома си заедно с майка си и до момента е неизвестно тяхното местонахождение. Симона е обявена за издирване през август м. г. по молба на бащата. Момичето е високо около 145 см, с нормално телосложение, с дълга кестенява коса и пъстри очи.
Явно родителите на Симона Нели и Христо Николови не са се разбирали, въпреки че не се е чувало за скандали, разказаха за НДТ хора от Кардам. Според тях обаче майката, която била от Каварненско, неведнъж напускала дома им за различни периоди и след това се прибирала. Веднъж дори ходила до Гърция. Докато Нели отсъствала за Симона се грижели Христо и неговата майка. В началото на т. г. е имало бракоразводно дело и съдът присъдил родителските права на бащата. 
Областната дирекция на МВР Добрич моли гражданите, които имат информация за издирваното дете, да се обадят в най-близкото поделение на МВР. НДТ
 


Сходни връзки

ИЗДИРВАТ 8-ГОДИШНА, ОТВЕДЕНА ОТ МАЙКА СИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди