изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:04 EEST
5 признака, че ви чака уволнение    
Любопитно В тежките времена на финансова криза и икономическа нестабилност, добре е да бъдете подготвени отрано за възможни трусове в работата. В несигурния период, в който се намираме, е нормално да очакваме всеки един момент съкращение или уволнение в служебен план. Вижте кои признаци предвещават край на кариерата ви... поне в настоящата ви работа:

1. Фирмата е пред фалит.

Първият и най-сигурен признак е, когато фирмата ви е затруднена финансово. И то много. В такъв случай 100% е сигурно, че работодателят ви ще оптимизира разходите си, като уволни някой или няколко от служителите си. Напълно възможно е това да сте вие.

2. Не ви включват в оперативки или служебни срещи.

Доскоро бяхте титуляр на всички срещи в службата, но напоследък това се е променило? Очевидно вече не сте любимци на шефовете и може да очаквате лоши новини.

3. Имате нов шеф.

Ако началникът ви е сменен и вашата позиция в работата е ключова, може да очаквате почти сигурно смяна. Най-често новите шефове водят със себе си и своя антураж от сигурни служители. Тъй като вие не сте един от тях... ясен е краят, нали?

4. Издънка за важен работен проект.

Едва ли има нужда някой да ви казва, че ако сте направили голям гаф с важен за фирмата проект, много вероятно е да ви уволнят. Разбира се, може шефът и да се смили, ако ви е за пръв път, но имайте готовност и започнете да разглеждате обявите за работа.

5. Никой не признава приноса ви в службата.

Никой не забелязва, когато свършите работата си навреме, предадете проект в срок и това, че си вършите задълженията без проблем. Никое ваше постижение не бива отбелязано от началниците, а напротив – все ви мрънкат, че не е достатъчно. Дори и да не ви уволнят, явно не сте ценени в службата и при първа появила се възможност, сменете работата!

http://www.az-jenata.bg

 


Сходни връзки

5 признака, че ви чака уволнение | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.44 секунди