изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:29 EEST
Русия става велика евразийска страна    
По света Княз Николай Романов, най-старшият наследник на руския трон, прогнозира в специално интервю за “Труд”, че Русия ще се превърне във велика евразийска държава. “Скоро, ако даде Господ, ще стана на 90 години. Чета и казвам на тези, които искат да го чуят, каква се надявам да бъде Русия през 2100 г. – велика евразийска страна заедно с Китай и Индия. Руският двуглав орел означава, че Русия трябва да гледа наляво и надясно, на изток и на запад”, казва княз Романов.



Той споделя, че в момента огромната държава има други проблеми и интереси, а не възстановяването на монархията. “С радост виждам, че Русия се движи в посока към възстановяване на своята политическа и икономическа сила”, споделя наследникът на руската династия и допълва, че именно при управлението на Владимир Путин страната е възвърнала своята сила.

Княз Романов казва, че трудностите в Европа са неизбежни, но кризата, която наистина го тревожи, е кризата на морала. Подчертава, че високо цени приятелството си с българския цар Симеон Сакскобургготски и особено уважава неговото разбиране на дълга да служи на страната си. “Неговият пример трябва да е поучителен за мнозина”, подчертава негово височество. Княз Романов казва, че никога не е бил в България, но внимателно е изучавал нашата история. “Основното чувство на връзка с България виждам в езика, който ние, руснаците, получихме от вас преди повече от 1000 години”, казва Николай Романов.
http://www.blitz.bg
 


Сходни връзки

Русия става велика евразийска страна | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди