изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:49 EEST
Синът на петролен бос поръчал побоя над полицай    
НовиниСинът на популярния петролен бос Георги Самуилов - Младен, е изпратил охранителите си да пребият полицая пред бар "Текила" в нощта срещу 2 март. Това съобщиха близките на пострадалия служител на МВР - 41-годишният Цветан Младенов, цитирани от в. "24 часа".


Младенов е взводен командир в охранителна полиция в Четвърто РПУ. Той е бил Полицай на годината, след като през пролетта на 1998 г. задържа убиец секунди след въоръжен грабеж на чейнджбюро. Тогава Младенов кара мотор в спецзвеното "Сигма" и се озовава на бул. "Евлоги Георгиев" в момент, когато убиецът Александър Николов излиза от вече ограбеното обменно бюро "Джиро тръст", където е стрелял в касиерката и охранителя. Полицаят успява да задържи Николов, за което е отличен като Полицай на годината.

Георги Самуилов е шеф на петролната компания "Инса ойл". Фирмата се прочу, когато преди 2 години обяви, че ще съди шефа на митниците Ваньо Танов за нанесени щети от 600 хил.. лв. Преди това от митниците ги бяха обвинили, че фирмата е нанесла щети на държавата за 59 млн. лв.

Когато е нападнат в нощта срещу 2 март пред Народното събрание, Цветан Младенов е бил в отпуск и не е носил служебния си пистолет. След инцидента полицията е задържала бияча Цветан Петров от пловдивското село Куртово конаре. Той е вече регистриран за нанасяне на лека телесна повреда през 2006 г.
Битият полицай е в болницата "Пирогов" в кома, а лекарите продължават да се борят за живота му.

"Това, което чувам от хора, присъствали в бара, е, че е имало някакво спречкване между съпруга ми и сина на един виден олигарх. Това е синът на Георги Самуилов - Младен Самуилов. Той е бил с приятелката си, манекенката Руми Пеева. Заради нея се предполага, че е създадено въпросното напрежение, разказва съпругата на полицая. Доколкото разбрах, Младен Самуилов се е подразнил, че мъжът ми танцува пред масата им. Вследствие на което свидетели са чули как той поръчва на охраната си да причакат мъжа ми, като си затръгва от заведението, и да го пребият, допълва тя. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Синът на петролен бос поръчал побоя над полицай | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.82 секунди