изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:32 EEST
Бомба избухна в Анкара    
По светаЕдин човек бе леко ранен при експлозия на звукова бомба близо до сградата на турското правителство в Анкара, час преди планирано заседание на кабинета, предаде Ройтерс, като се позовава на турската държавна телевизия. Взривът станал на входа на паркинга на турския Касационен съд.

Той се намира на 20 метра разстояние от сградата на правителството, информира турският телевизионен канал НТВ.  Взривното вещество било поставено в малка пластмасова бутилка, оставена близо до електрическо табло на улицата. Полицията претърсва района заради опасения за наличие на втора бомба.
Миналата седмица при взрив на бомба с дистанционно управление в Истанбул бяха ранени 15 полицаи и един цивилен.  Експлозията стана в близост до централата на управляващата Партия на справедливостта и развитието (ПСР). В края на септември 2011 г. отново имаше експлозия недалеч от сградата на правителството.

Тогава загинаха трима души, а 15 бяха ранени. http://www.vesti.bg

 


Сходни връзки

Бомба избухна в Анкара | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди