изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 09:45 EEST
България и Русия договарят сътрудничество в областта на спорта    
Новини

Правителството одобри проекта на споразумение за сътрудничество в областта на спорта между ресорните министерства на България и Русия. Документът определя рамката, в която двете страни взаимно ще се договарят за подробни предложения за програми за сътрудничество в областта на спорта на базата на реципрочност и взаимна полза.



 

 

Предвидено е да бъдат предприети съвместни действия в борбата срещу използването на забранени вещества и методи, както при подготовката на спортистите по време на състезания, така и при извънсъстезателните дейности. В споразумението е регламентиран обменът на треньори, състезатели, технически кадри, спортни лекари, специалисти и експерти; насърчаване участието на специалисти в спортни семинари, симпозиуми и конференции, организирани от страните; обмен на опит в областта на управлението на спортни обекти и съоръжения и развитието на спортен маркетинг.

 


Сходни връзки

България и Русия договарят сътрудничество в областта на спорта | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди