изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:34 EEST
ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ТЕЖКАТА ЗИМА СЕ ОТРАЗИ НА ЛОВНИЯ ТУРИЗЪМ; ОКРЪЖНИЯТ СЪД ОСТАНА БЕЗ "АЛО"    
Новини

"За жалост, зимата беше много тежка и сезонът за ловен туризъм, който е традиционен за региона на Шабла, се провали" - каза за НДТ Георги Рашев - председател на Съвета по туризъм в крайморската община. Не са дошли и украинските отбори за зимна подготовка.



В момента са водени разговори с традиционните партньори Русия, Украйна, Чехия, за сезон лято 2002. До 20 март Съветът по туризъм ще проведе събрание на всички туристически фирми и ще начертае план за работа през сезона. 

 

ОКРЪЖНИЯТ СЪД ОСТАНА БЕЗ "АЛО"

 

Окръжният съд в Добрич е без телефони от няколко дни, научи НДТ. Те били изключени, тъй като не са платени. Работели само телефоните на председателя на съда и заместниците му. Редовите съдии и канцелариите са без възможност за телефонна комуникация. Вчера не успяхме да се свържем с председателя на съда, за да разберем причините за спирането на услугата. Най-вероятно се касае за недостиг на средства за веществена издръжка.

НДТ - 8 март 2002 г.

 


Сходни връзки

ПРЕДИ ДЕСЕТ ГОДИНИ: ТЕЖКАТА ЗИМА СЕ ОТРАЗИ НА ЛОВНИЯ ТУРИЗЪМ; ОКРЪЖНИЯТ СЪД ОСТАНА БЕЗ "АЛО" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди