изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 04:56 EEST
Стоил Първанов: Цицелкова, която съди шефа на "Напоителни системи", заработвала в порносайт!    
Новини  Скандалите около председателя на съвета на директорите на “Напоителни системи” Георги Харизанов продължават с пълна сила. Миналата седмица се разбра, че той е подсъдим за заплаха за убийство и обвиняем по друго дело - за кражба на 50 хиляди долара.



Според Харизанов той „изгорял” заради голите снимки на Деница Цицелкова, по чиято жалба за заплахи е образувано едното дело срещу него. “Заплаха към нея не е имало. Запознанството ми с нея се роди в интернет около организиране на протест през 2007 г. срещу данъка за моторите.

Оказа се, че тя има едни доста интересни фотографии в интернет. Във връзка с това тя пусна жалба срещу мен и още няколко души, че е силно стресирана от това, че ние сме публикували тези фотографии на страницата, където организирахме протеста”, сподели скандалният чиновник. „Напоител №1” твърди още, че тогава адвокатът на Цицелкова заявил: “Дайте 5000 лв. и да си стискаме ръцете”. “С представители на най-древната професия не желая да сключвам никакви споразумения”, отсякъл обаче Георги Харизанов.

Тези дни в редакцията на „ШОУ” дойде мъж, който познава Деница, и разказа прелюбопитни подробности около житието-битието й. Публикуваме разказа му поради факта, че Цицелкова стана едно от главните действащи лица в актуален политически скандал с „българския Бил Гейтс”, както министър Мирослав Найденов нарече Харизанов, заради таланта му, съчетан с липса на диплома за висше образование.


- Защо решихте да разкажете за Деница Цицелкова?
- Прочетох в медиите за шефа на “Напоителни системи” Харизанов. Разбрах, че въпросната Деница Цицелкова е завела дело за заплаха за убийство срещу него. А самата тя е подсъдима за нещо подобно

и я издирват!

Деница Цицелкова беше известна в жк “Стрелбище” като рокерка. „Постоянното присъствие” с приятелите си в околността на магазина за алкохол, където по цял ден изтрезняваше с бира от нощните запои.

Веднъж намерихме в квартала разхвърляни разпечатки на снимки от порносайт, в който тя заработва с никнейм Deе. Така разбрахме откъде са доходите й. Който иска, може да се увери на адрес: http://www.nubiles.net/dee.html

- Какви са тези съдебни дела срещу нея?
- Имам информация, че през януари 2006 г. Деница Цицелкова след употреба на алкохол предизвиква пътнотранспортно произшествие с автомобила си “Пежо” 206, което била взела на лизинг. Срещу нея е заведено дело и е осъдена по наказателно дело № 1414/2006 г.
В момента Деница Цицелкова е подсъдима по наказателно дело от общ характер № 20643/2011 г. по чл. 325 ал. 1 ат НК – за хулиганство.

На 2 август 2009 г. в нетрезво състояние Деница и нейният приятел Камен Милушев нападат две момичета от квартала на паркинга пред нейния блок, като притискат едното между колите, не го пускат да мине. Цицелкова заплашва момичето, че ще разбие в главата му бутилката с бира, която носела в ръка, и ще я разпори, удря я в лицето с юмрук. Не знам каква е причината за нападението, но свидетели твърдят, че Цицелкова крещяла, че мрази семейството на момичетата. Идва полиция, която снема самоличността на участниците в побоя. На другия ден

нападението на Цицелкова и приятеля й над тези момичета се повтаря

пред входа. Семейството на нападнатите деца подава жалба в 4-то РПУ.
До ден-днешен не е даден ход на делото, защото Деница се укрива и не се явява. Тя посочва фалшив адрес и не може да бъде редовно призована.

- Казвате, че вие сте в течение на житието-битието на цялото семейство Цицелкови...
- Познавам семейството на Деница Цицелкова повече от 15 години. Апартаментът е собственост на майката на Деница - Даниела Сънкова, която го е получила в наследство. Дъщерята Деница и майка й Даниела Сънкова изгониха бащата. Той беше служител на МВР, но беше уволнен заради употреба на оръжие в пияно състояние.
След като го изгониха,

пиянските запои и сексоргии станаха нещо редовно за техния дом.

Пиянски крясъци, смехове, тропане, след това пъшкане, охкане, викане – все едно някой е пуснал порнофилм и е скрил картината... Звуците от Деница се дублират с тези на майка й – едната вика в едната стая, другата – в съседната.

Това могат да разкажат хората от целия квартал. Пословични са.

Самата Деница Цицелкова е невероятно арогантен и нагъл човек и страшно манипулативна. Не го
познавам този Харизанов, не знам какви са били техните взаимоотношения, но нищо чудно да го е предизвикала да й каже нещо от сорта: „Ей, кучко, ще ти счупя главата!”, и тя да е подала жалба за заплаха за убийство. Спретнала му е някаква постановка, задължително с “кошаревски” свидетели… Предполагам, че за да се добере до нейни голи снимки, той е влизал в сайта, в който тя се подвизава като “порнозвезда”, и оттам ги е свалил.

Едно интервю на Валерия КАЛЧЕВА

* Името на мъжа е променено, защото твърди, че се страхува от Деница Цицелкова и приятелите й.

.......................................................
ДОСИЕ

Проверка на „ШОУ” установи, че „обидената до съд” от „обнародваните” от Харизанов кадри Деница Цицелкова е истинска звезда в порносайтовете. В тях тя се подвизава с псевдонима Dee от 2003-2004 г. насам. Най-шокращото е, че повечето й изпълнения са включени в страници за… тийн-порно!!! И наистина – на кадрите и клиповете тя е на видима възраст не повече от 14-15 години. Това обаче не й пречи да се вихри в горещи стриптийз сцени, сластно да мастурбира пред камера и да прави спиращи дъха лесбоизпълнения с друго момиче, което според „светнати” форумци също е българка и се казва Елена, от Пазарджик.
http://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки

Стоил Първанов: Цицелкова, която съди шефа на "Напоителни системи", заработвала в порносайт! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.10 секунди