изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 23:59 EEST
Дебора: Отказах секс на Христо Сираков, после щеше да ме удари с колата си!    
Интервюта Преди да реши да се занимава с музика, Дебора е лице от модния подиум. На 18 години печели титлата „Мис Видин”, малко по-късно става „Мис Северозападна България”, а също така и „FH1 Топ модел на Видин 2008”. Навярно заради това настоящата фолкпевица попада на мушката на Христо Сираков, известен като Ицо Стоте манекенки. Дебора изгря на музикалния небосклон със скандалния клип на парчето "Буба лази", който направи с колегите си Крум и Кристиана. В него еротиката преминаваше допустимите граници и дори й спечели покана за участие във „филм за възрастни”.


- Дебора, преди време ми беше споделила, че Христо Сираков те е задирял при едно ваше съвместно участие при Иван и Андрей. След това срещала ли си се с него и той не те ли упрекна че си го „издала”?
- Мен не ме интересува неговото мнение! Ако е имал проблем, че съм го споделила, да е мислил преди това и да не е звънял. Не съм се виждала преднамерено с него оттогава. Един ден се засякохме случайно в една пряка на квартал „Лозенец”, докато шофирах. Някаква кола, спряла отстрани на пътя, си отвори вратата и щях да се блъсна в нея. Когато понечих да направя забележка на водача - какво да видя - Христо Сираков! Но срещата ни нямаше развръзка (смее се - б. а.).

Дебора - Преследвали ли са те с ухажвания напористи мъже на неговата възраст, правили ли са ти неприлични оферти, предлагали ли са ти пари за секс?
- Предложения много, милионери малко! (смее се - б. а.).

- Твоят приятел е на 38 години - той не търси ли вече по-сериозна връзка, предлагал ли ти е брак или да живеете заедно, да имате деца?
- Той има вече един брак зад гърба си, така че това не му е фиксидея. И за двама ни най-важното е, че се разбираме. Вече 2 години сме заедно, което идва да покаже, че връзката ни е сериозна, другото са подробности. Аз усещам, че все още ми е рано за сватба и деца. Пламен преди време ми подари пръстен с диамант, но аз го изгубих. Това може би е знак от съдбата, че не му е дошло времето за такива работи.

- С него карате ли се по-сериозно, разделяли ли сте се за по-дълго?
- И двамата сме темпераментни и хора с характер, така че е нормално да се караме, още повече, когато прекарваме толкова време заедно. Но той е по- отстъпчив и винаги гледа бързо да парира спора.

-Дебора  Преди време твоята колежка Емануела те обвини, че не можеш да пееш, а само да „свириш”… Стигна ли се до по-сериозен конфликт помежду ви?
- Не обръщам внимание на подобни изказвания. Човек първо трябва да погледне себе си и тогава да обсъжда другите.

Едно интервю на Светлана Терзиева - Сесил

http://www.blitz.bg/

Българска сексробиня с ?4 млн.

Курникова имала цял сейф с домашното си порно

Да не остане по-назад, и Дебора вади порно клип

Крум в порно с колежките си Дебора и Кристияна!(видео)


 


Сходни връзки

Дебора: Отказах секс на Христо Сираков, после щеше да ме удари с колата си! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.51 секунди