изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:04 EEST
13-годишно момче се обеси от страх да не му се карат за пожар    
Новини

13-годишният Божидар сложи край на живота си от страх да не му се карат, защото подпалил поляната край шуменското село Дибич. Тринайсетгодишно момче е намерено обесено на крайпътно дърво между селата Дибич и Илия Блъсково, съобщиха от ОД на МВР в Шумен.



Тинейджърът, по-малкият му брат и приятелчетата им, си играели на една от поляните край селото. Вероятно заради бас са запалили сухата трева. Когато обаче огънят започнал да се разпространява и да достига до вилите, децата се уплашили и разбягали.

"Това е станало около 14 часа. В 17 часа ми се обади един човек от Овчарово, който минал покрай мястото", обясни пред БНТ кметицата на Дибич Дария Георгиева.

Съседи разказаха, че Божидар не е имал проблеми вкъщи. "Запалил борчетата към Илия Блъсково и затуй се е обесил. Набедили го него", смята пък съселянинът Кольо Рашев.

Тази сутрин беше направен втори оглед на мястото и отново бяха разпитани родителите на починалото момче. При огледа не са установени данни за насилствена смърт. Образувано е досъдебно производство.  www.dir.bg

 


Сходни връзки

13-годишно момче се обеси от страх да не му се карат за пожар | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди