изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 08:09 EEST
Интриги и бунт в редиците на „Мис България“!    
Мис & Мистър Претендентките за короната негодуват срещу строгия режим и липсата на храна. Истински бунт е на път да се разрази сред момичетата участващи в конкурса „Мис България“. Красавиците, кандидатки за короната на най-красивата българка, се оплаквали от строгия режим и липсата на храна, на който ги подлага фитнес инструкторът им Ники Стефанов.

В предаването „Факторът Кошлуков“ Стефанов се оплакал, че родните кандидатки непрекъснато мърморели срещу строгия режим. Красавиците на всяка тренировка мрънкали, макар с времето оплакванията им да намалели. Причина за това е фактът, че не могат да свикнат с новия за тях режим на хранене и прибягват до всевъзможни номера, за да си похапнат, пишат от „Блясък“.

Само преди дни се състоял и поредния опит за допълнително похапване от страна на кандидат — миските. Част от дамите решили, че трябва да си набавят храна на всяка цена и си поръчали чрез рум — сървиз. Планираното „пиршество“ за тяхна жалост така и не се състояло. Още на път за стаята храната била спряна, а красавиците получили нова забрана. В никакъв случай да не използват рум — сървиз.

И докато претендентки се борят тежките упражнения и глада си, зрителите искрено ще се забавляват. Тази вечер те ще имат възможност да видят повече от физическата подготовка на момичета, които са избрали трудния път към короната на Мис България. http://kliuki.bg


 

 


Сходни връзки

Интриги и бунт в редиците на „Мис България“! | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди