изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 22:43 EEST
Вторият убиец на Белнейски - в ареста преди Великден    
Новини

 Вторият замесен в убийството на сестрите Белнейски, може да бъде арестуван още преди великденските празници. Новината бе потвърдена пред „България Днес" от два независими източника.



Разследващите вече са влезли в дирите на сочения за съучастник на Лазар Колев - подсъдимият за изнасилването и умъртвяването на Христина и Росица, което потресе България. След като се натъкнаха на ДНК материал по безжизненото тяло на Христина, който е различен от този на Колев, магистратите стигнаха до извода, че той не е бил сам в извършването на зверския акт.

„По делото продължава да се работи. На този етап не искам да коментирам каквото и да било за втория заподозрян, защото така може да се попречи на разследването заяви вчера пред „България Днес" водещият следовател по делото Веселин Мартински. Според негови колеги вторият заподозрян е имал сексуален контакт с Росица, но не е участвал в ликвидирането й.

Следовател Мартински припомни, че разследването срещу Лазар Колев е започнало именно след изолиране на биологичен материал по телата на момичетата, което е доказало, че е имал физически контакт с тях. За това, че Колев е убиецът на сестрите Белнейски, сочат останалите доказателства, събрани по делото, категоричен е Мартински. Той се надява Върховният касационен съд (ВКС) да потвърди доживотната присъда на Лазар Колев, която бе постановена първо от Окръжен съд - Пазарджик, а след това и от Пловдивския апелативен съд. http://www.trud.bg/

Лазар Колев е умъртвявал три часа Хриси и Роси

Призракът на Белнейски витае около изчезналия бизнесмен от Павликени

Сестри Белнейски убити заради бебе

"НАГЛИЯ" ПОЛИЦАЙ ПОИСКА ИЗВИНЕНИЕ ОТ БЛИЗКИТЕ НА БЕЗСЛЕДНО ИЗЧЕЗНАЛИТЕ В ДОБРИЧ

Топбанкер убил Белнейски?

Адвокат Марин Марковски: Колев ще покаже пениса си само на хубава следователка

Махат топполицай, разкрил убиеца на Белнейски

 


Сходни връзки

Вторият убиец на Белнейски - в ареста преди Великден | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди