изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 22:41 EEST
Полицията издирва Ната Желева и Павел Аврамов    
Ред и сигурностПолицията издирва Ната Желева и Павел Аврамов

69-годишна жена от с. Веселиново, Шуменско, е в неизвестност от 22 март, съобщи вчера МВР. Ната Тенева Желева напуснала дома си около 17 ч. Тя е висока 152 см, с кафяви очи, прошарена коса.

Била е облечена със зелена блуза на райета, обута с черен клин и гумени галоши. Жената използва бастун, който е оставила в дома си. Характерно е, че се движи бавно и накуцва. Според близките й тя е неориентирана.

До момента са били проверени околните магазини и крайпътни заведения, полицаите са разговаряли с пастири и работници, които извършват ремонти, но от жената няма и следа.

Болен младеж изчезнал на 5 март

Полицията в Плевен издирва Павел Митков Аврамов, който е на 29 г. и страда от параноидна шизофрения.

Той излязъл от дома си в с. Радишево около 11,30 ч на 5 март и повече не се прибрал. Преди да изчезне, носел в себе си сребърен синджир от едри халки, дълъг 60 см. В ръцете си държал машинка за правене на цигари, филтри и насипен тютюн.

Младежът не си е взел личната карта. Бил е облечен със синьо яке с жълта яка, черен анцуг с качулка, обут в сиви маратонки. Висок е и леко пълен, на видима възраст между 25-30 г. Лицето му е овално, бяло и гладко. Дългата му кестенява права гъста коса е вързана на опашка. Очите му са кафяви, веждите - гъсти, устните плътни. МВР го търси при гарантирана анонимност.

http://www.24chasa.bg

 


Сходни връзки

Полицията издирва Ната Желева и Павел Аврамов | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.29 секунди