изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-05-08 @ 23:36 EEST
Арестуваха Величко от „Етажна собственост”    
Култура

Масови проверки за незаконно остъкляване на балконите тръгват в крайните квартали на столицата и в по-големите градове на страната – поне в сериала „Етажна собственост” по Нова ТВ, където актуалната напоследък тема влиза директно в сценария. Съседите от блока в „Надежда” са стресирани от предстоящите проверки, които за зла беда улучват точно техния вход и то съвсем неслучайно. Проверките в блока започват по сигнал на анонимен гражданин, който услужливо насочва властите към точните апартаменти.



 

 

 

Като собственик на остъклен балкон показно е арестуван дори домоуправителят Величко (Явор Гигов). Акцията се ръководи от съвестния инспектор Миодраг Гагаузов от Дирекцията за Национален Строителен Контрол (ДНСК). В ролята на Миодраг влиза актьорът Михаил Милчев от Театър „София”. Гагаузов е страстно привързан към закона и абсолютно неподкупен. Инспекторът се оказва устойчив на всякакъв вид подкупи – от ракията на кръчмаря Пепо (Валентин Владимиров), през вкусния суджук на военния Джамбазов (Антон Радичев), та до прелестите на красавицата Гери (Милена Маркова). Безкомпромисният инспектор има една единствена тайна слабост, открита случайно от новия съсед – гинекологът д-р Контопишев (Стефан Къшев). Ще помогне ли докторът на съседите си, при положение, че ги презира още от нанасянето си в блока или ще им даде урок, който да запомнят?

 

Докато съседите имат сериозни проблеми със закона, майсторът Жоро (Стефан Денолюбов) и неговата нова съпруга Теменуга (Невена Бозукова) се отдават на безкрайни ласки след сватбата. Нушка е обезумяла от идеята да си направят бебе и подгонва Жоро, за да опитват денонощно. Ще сбъдне ли Теменуга мечтата си, ще успеят ли съседите да се преборят с безкомпромисния инспектор Гагаузов и кой всъщност е предателят в блока, наклеветил анонимно останалите, ще разберем в четвъртък, на 29.март от 21ч. по Нова телевизия!       

 


Сходни връзки

Арестуваха Величко от „Етажна собственост” | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди