изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 06:47 EEST
ЛИДЕРЪТ НА ГЕРБ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА РАЗМАХВА ПРЪСТ НА МЕДИИ    
Новини

В скандална обстановка тече работата на община Добричка. Лидерът на ГЕРБ Петър Петров си позволи по време на сесията да заплаши първия областен частен всекидневник и с най-голям абонамент в Добричка област "Нова добруджанска трибуна", респективно най-посещавания областен електронен вестник ndtnews.hopto.org да внимава какво пише и да си промени мерника. Такова поведение не си е позволявал дори премиерът Бойко Борисов.



Убедени сме, че ако премиерът и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов знае за поведението на Петър Петров, както и за работата му като съветник, най-вероятно ще бъде изключен от партията или поне пмолен да си подаде оставката като общински лидер на ГЕРБ, провалил се на два пъти на местни избори през 2011 и 2007 година като кандидат за общински кмет. Убедени сме, че цялостното му поведение е плод на лични, а не на партийни интереси, тъй като става въпрос за изграждане на личностна коалиция със съветници от ДПС и ПД "Социалдемократи". Даваме си сметка, че П. Петров е изнервен и от факта, че рухва и доверието на членовете на ГЕРБ в общината към него - на последния партиен форум в края на миналата седмица за лидер на ГЕРБ е избран кметът на с. Стефаново Марин Георгиев Хаджийски и сега изборът очаква потвърждение от ИК на ГЕРБ.

Очаквайте подробности за сесията.

Що се отнася до политиката на НДТ към всички партии в областта, то мнозинството читатели най-добре знаят и мислим, че не е нужно да бъдем конкретни.

Димитър Дуков

 


Сходни връзки

ЛИДЕРЪТ НА ГЕРБ В ОБЩИНА ДОБРИЧКА РАЗМАХВА ПРЪСТ НА МЕДИИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 1.96 секунди