изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 14:45 EEST
Арестуваха петима българи, източвали банкомати в прочутия тайландски курорт Патая    
По света Тайландската полиция арестува петима българи за използване на подправени кредитни карти за теглене на пари от банкомати, съобщи на своя уебсайт Тайландската организация за масова комуникация, цитирана от БТА. Престъпната група се състояла от трима мъже и две жени: Стефан Николаев Савовски на 38 години; Илиян Александров Инински на 37 години; Пламен Иванов Хлебаров на 21 години; Диана Дианова Димитрова на 21 години и Гергана Христова Крекманова на 28 години.

Савовски бил арестуван, докато теглел пари от банкомат в град Патая. Останалите били задържани, след като той предоставил информация за тях. Властите са иззели 33 фалшиви кредитни карти.
Според полицията арестуваните са признали, че са изпращали парите в България с преводи на компанията "Уестърн юниън". Те получавали 10 процента от изтеглените суми.

Бандата била наета в България от група свои сънародници, която крадяла истинските данни от кредитни карти и изработвала фалшиви карти. Полицията заяви, че бандата е навредила на образа на Патая, който е един от главните туристически центрове в Тайланд.

Властите възнамеряват да затегнат контрола, за да предотвратят влизането на подобни престъпни елементи в страната. http://dnes.dir.bg

 


Сходни връзки

Арестуваха петима българи, източвали банкомати в прочутия тайландски курорт Патая | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди