изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 20:35 EEST
.Ще има "Господари на ефира"    
Новини

Новите епизоди обаче може би ще се качват само в сайта на предаването, разкри продуцентът Джуди Халваджиян



Популярното шоу "Господари на ефира", което неочаквано изпадна от ефира на Би Ти Ви, ще продължи да се снима.

Новите епизоди обаче може би ще се качват само в сайта на предаването (Gospodari.com), разкри продуцентът Джуди Халваджиян, цитиран от в. "Стандарт".

В петък стана ясно, че продуцентската компания "Глобал вижън" (GlobalVision-bg.com) е пожелала да прекрати предсрочно договора си с Би Ти Ви за предаванията "Господари на ефира" и "Пълна лудница".

"Не им дадох предаване за петък. Би Ти Ви са в шок. Не са си представяли, че продуцент може да прекрати договор с тях", коментира лаконично Халваджиян.

Той обаче отказва подробности за причините преди брифинга, който екипът му ще даде в сряда.

Все пак Халваджиян дава надежда, че "Господари на ефира" може да се върнат в ефир "скоро или през септември".Това зависело от преговорите с други телевизии, които в момента усилено и внимателно се водели.

"Някои неща не трябва да се случват по начина, както станаха с Би Ти Ви. Може да се случи и изненадваща развръзка", казва още Халваджиян.

Той не изключи възможността предаванията да се върнат в Нова тв, откъдето тръгнаха, въпреки че при запитване на Vesti.bg от телевизията отрекоха да знаят за такава възможност. От ТВ7 също казаха, че нямат подробна информация за случващото се.

Продуцентът Джуди Халваджиян е категоричен, че тепърва ще разговаря внимателно с актьорите и сценаристите от екипа на двете предавания. http://www.vesti.bg

 


Сходни връзки

.Ще има "Господари на ефира" | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди