изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 05:11 EEST
НАД 50 ТАЛАНТЛИВИ ДЕЦА ПРОТЕГНАХА РЪКА НА ДАНИ    
Култура

Над 50 деца от Добрич - от певчески и танцови школи, участваха в благотворителния концерт "Да протегнем на Дани ръка!", който се проведе миналата вечер в общински младежки център "Захари Стоянов".

PN 145-12 PN 144-12



Проявата бе организирана от  сдружение "Ръка за таланта" по молба на майката на 18-годишния Йордан Стоев - Дани, от София, който води битка с тежко заболяване - левкемия. Предстои да му бъде извършена трансплантация на костен мозък в клиника в Германия. Различни институции са отпуснали средства, но младият мъж и негов придружител трябва да останат в Германия в продължение на около година. Семейството на Дани няма възможност да осигури нужните средства и за целта в цялата страна се провеждат редица инициативи.

В благотворителния концерт се представиха възпитаниците на сдружение "Ръка за таланта" с вокален педагог Стефка Димитрова, вокална група "Цветя" с ръководител Стефка Василева и квинтет "NEW 5" с вокален педагог Милена Пеева от училището по изкуствата СОУ "Свети Климент Охридски", арт-център "Палитра" с ръководител Иван Иванов и вокален педагог Анелия Иванова" и хип хоп-формациите  "NNS Crew" и  "TBA Crew" с ръководители Миглена Георгиева и Калоян Митев. Залата бе огласена от красивите изпълнения на певците, а сцената - разтресена от хип-хоп, брей и модерни танци. В края на концерта всички изпълнители се качиха на сцената и изпълниха песента "Да протегнем на Дани ръка!". Тя бе записана на видеоклип и ще бъде изпратена в Германия, където вече Дани е настанен в клиника.

По време на концерта бяха набрани 220 лева, които ще бъдат преведени по банковата сметка на Йордан Стоев. Благотворителната проява се проведе с подкрепата на община град Добрич и общински младежки център "Захари Стоянов". НДТ

 


Сходни връзки

НАД 50 ТАЛАНТЛИВИ ДЕЦА ПРОТЕГНАХА РЪКА НА ДАНИ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди