изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 10:18 EEST
“Тракия” вече се нагъна    
Новини

Гордостта на кабинета - новите участъци от магистрала “Тракия”, може и да не бъдат пуснати предсрочно в експлоатация, както бяха обещали строителите на премиера Бойко Борисов. Причината е, че през зимата някои от готовите нови участъци са били сериозно повредени.



Участъкът между Стара Загора и Нова Загора, който се строи от “Трейс”, е с нагънат асфалт и с некачествени бордюри. Вчера строителният министър Лиляна Павлова и шефът на УС на пътната агенция Лазар Лазаров откриха и че на същото място има проблеми с плътността на настилката, което впоследствие може да доведе до пропуквания.

От Нова Загора до Ямбол пък ще се налагат корекции на трасето, както и на пътния възел до Нова Загора, който по думите наПавлова трябва да се преправя изцяло. Там строител е гръцката фирма “Актор”

“Ще издам заповед лабораторията на пътната агенция да е непрекъснато тук и да осъществява постоянен контрол. Предпочитам да направя компромис със срока, но не и с качеството”, заяви министър Павлова. При посещението й в самата пътна агенция бяха отворени офертите на кандидатите да правят рекламни филми за магистрала “Тракия”. За това бяха подадени 4 предложения. http://www.trud.bg

 


Сходни връзки

“Тракия” вече се нагъна | 1 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
“Тракия” вече се нагъна
Автор: Anonymous да 2012-04-13 @ 07:56 EEST

И има изненадани?! :-))))

Те и санирането на сградите така ще направят. И с добива на природен газ, също... Защото важно е да барнем европарата, пък хората - тях кучета ги яли. ;-)


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.61 секунди