изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 19:29 EEST
35-ГОДИШЕН ПРЕТРЕПА ПАСТРОКА СИ С ЛОПАТА    
Ред и сигурност

61-годишният Иван М. от добричкото село Одърци почина, след като бе убит с лопата от доведения си син, съобщиха от Областната дирекция на МВР. Дъщерята на убития - Йорданка Иванова /28/, е в критично състояние във варненска болница.



Кървавата драма се разиграла малко преди 20 часа на 14 април. Иван живеел в село Стожер, посетил дъщеря си в Одърци, за да й доведе внука си Тошко, който му гостувал по време на ваканцията. Между 61-годишния мъж и доведения му син Мирослав Борисов /35/ възникнал скандал в двора на семейната къща. 35-годишният мъж грабнал права лопата и започнал да налага пастрока си и доведената си сестра. Съсед забелязал какво се случва и дотичал до кмета на селото, който живее през къща. Кметът веднага подал сигнал на тел. 112. През това време Мирослав избягал. Иван беше целият в кръв, в безсъзнание, споделиха потресени съселяни. Те разказаха, че кметът на Одърци опипал пулса на Иванка и след като установил, че е жива й извадил езика от устата, тъй като го била глътнала. "Беше страшна трагедия, бяха натръшкани в двора...", споделиха хора от селото. Пристигналите на мястото на трагедията полицаи бързо успели да заловят убиеца.

Иван М. бил настанен за лечение в Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, но около полунощ същата вечер починал. Според запознати, ударите с лопата били основно по главата му. Дъщеря му Йорданка е с две счупени ръце и черепно-мозъчна травма, вчера бе в изкуствена кома. Осведомени коментираха, че Мирослав Борисов е с психично заболяване, четири-пет пъти е лежал в болница.  

По случая е образувано досъдебно производство. НДТ

 


Сходни връзки

35-ГОДИШЕН ПРЕТРЕПА ПАСТРОКА СИ С ЛОПАТА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди