изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-02-29 @ 23:04 EET
СКАНДАЛНО: Архимандрит Гервасий: В секса обичам да ме орат като Рила и Пирин! /18+/    
Общество Скандалните разкрития на отец Андрей за двойствения живот на ексигумена на ботевския манастир „Света Марина” архимандрит Гервасий ни хвърлиха в потрес и затова наш репортер реши да провери истинността им. И се оказа, че ситуацията около т. нар. духовник е далеч по-шокираща от описаната от отец Андрей. Направеният от „ШОУ” експеримент не е никак лицеприятен, особено за Българската православна църква, и няма да се хареса на много хора, но стореното от нас изкарва наяве потресаващата истина за „българското духовенство” и показва истинското лице на един човек, който пред миряните се пише свят.Предупреждаваме, че описаните по-долу гнусотии от общуването ни под прикритие с архимандрит Гервасий в Интернет не са четиво не само за малки деца, а и за всички с истинска вяра в Бога.

Наша проверка установи, че светските имена на архимандрит Гервасий са Георги Белухов. 38-годишният архимандрит, който е родом от велинградско село, се оказа активен интернет потребител. Натъкнахме се на профил на отчето в социалната мрежа „Фейсбук”, като погледът ни беше прикован от една от последните му дейности на стената, а именно: „Георги Белухов харесва групата

„Секс навсякъде и по всяко време”.

И ако това е на пръв поглед небрежно кривване от монашеските канони, то последвалите онлайн изяви на „духовника”, са същински разврат.

Проверявайки твърденията на доскорошната тръпка на архимандрита – отец Андрей, установихме, че действително в сайта за запознанства gepime.com съществува профил с потребителско име germon. В него е посочено, че почитателят на сайта е на 38 години, от Разград и се интересува от мъже, но предвидливо не си е качил публична снимка, а е посочил, че има две лични снимки, достояние само на негови „приятели в сайта”.

За да осъществя връзка с germon и да разбера дали зад този никнейм действително се крие Гервасий с мирянски имена Георги Белухов, решавам също да се регистрирам в сайта и да започна „закачка” с него. Предвид апетитите на germon преценявам, че е редно да се „обзаведа” с няколко мачовски фотоса с надежда да му грабнат окото. Нагласявам параметрите на профила си според желанията на germon

и пристъпвам към „свалка”.

Получава се лесно, тъй като заварвам germon онлайн, а впоследствие се оказва, че той е редовен в сайта. Реагира моментално на поканата за чат и веднага ми оферира „да се видим на камера”, но с уточнението: „не се показвам много, ако ме разбираш... много съм патил от тенекеджии и клюкари, имал съм и проблеми и затуй...”.

Отецът междувременно е повече от готов за забавления. Обяснява, че има „служебни спънки”, които го карат да крие сексуалността и всекидневните си мераци за мъжки ласки. Уточнява обаче, че в „службата му” „има и други обратни, ама се крият или са подлизурковци на началството и не ги виждат”.

Germon е искрено изненадан от интереса ми към него и не крие това. „Мен не ме харесват много... какво да се прави – за туй, че съм с голям корем, гърди и брада... като че съм някой Квазимодо... А искам да си имам връзка...”. И продължава: „Редко ме харесват... некой даже са ми искали пари, за да съм с тех, а аз съм на принципа:

к*р не виждам – пари не давам”.

Заслепен от мерака си за секс с мъж, germon продължава ред по ред да разкрива дълбоко пазените в душата си порочни страсти, като по едно време избухва: „Не съм помирисвал мъж от 6 месеца!”.

Оставям набралият инерция в откровенията 38-годишен гей да се наприказва, като, без да бъде подбутван дори, той реди едно след друго натрупаната през години необходимост да се оплаче от непълноценния си интимен живот. „Ако ти кажа, че последните 10 години най-дългият ми секс е 30 минути, не знам дали ша поверваш”, жалва се germon, но допълва: „Свикнал съм...”. Оставен да говори за себе си, той доверява, че:

„аз съм в игрите веке 23 години, а имам всичко на всичко – около 50 мъже...

Броя в казармата и изобщо, падат се по двама на година некъде, като повече са в началото”, разкрива шокиращите факти за двойствения си живот той. Простата аритметика сочи, че germon е започнал да спи с мъже още на 15-годишна възраст, като по думите му цял живот е продължил да се крие.

Готовността му да разговаря открито ме кара да подбутна разговора към същината на въпроса, за да видя дали все пак порочните приказки излизат от клавиатурата на архимандрит Гервасий. Като повод се хващам за въпроса на germон: „Имаш ли си сериозен приятел?”. Отговарям, че към момента не, но пък уж съм се срещал с различни типове мъже, в това число и духовници. На което той отвръща: „И духовници?! Май ти е било супер с тях. Дано са били пасивни”. И обяснява, че „монасите са много вътре”. Germon проявява нездрав интерес към темата за духовниците, което определено ни навежда на мисълта, че зад профила се крие именно човек в расо. Междувременно сме си станали приятелчета в сайта ми и системата ми позволява да разгледам личния албум на потребителя. Въпреки задрасканото лице всички останали белези на фотосите показват, че това е именно архимандрит Гервасий. Питам го какво работи, но той отговаря, че „в момента не бачка, защото шефът го е освободил”. Връщам се на темата за свещениците, която му се оказва любима и констатирам пред него, че явно афинитетът му не е случаен. Гервасий потвърждава, като казва, че е правил секс с 4-5-има духовници”.

Питам небрежно само с по един ли е бил или е правил и тройки, като това провокира поредното му избухване: „Тройки не съм правил, но имам ОГРОМНО желание”.Обзелите го гнусни мераци тотално го карат да изпусне контрол над себе си и Гервасий задава директно въпроса:

„Искаш ли да се срещнеш насаме с пасивен, дискретен духовник,

който държи на дискретност и мрази клюкарите?”. Питам го дали има някого предвид и той отговаря, че има човек в готовност. След това продължава с гнусните въпроси от типа на: „Извинявай, „еклерчето” ти колко е?”, и допълва: „...не ме е чукал по-голям от 17-сантиметров”.
Следва поредната гадория, свързана с откровенията на отеца: „Аз редко чукам, повече съм карал на свирки... Аз обичам да започна с език от крачетата, през к*ра, топките у федерос... език по коремчето и гърдите и да пия „сока”... Относно сексуалните му приключения с мъже разкрива още:

„А, ако ме орат, да ме мачкат за Рила и Пирин”. Гервасий обяснява още, че вече не го прави с колеги, „откакто се получи оная издънка”. Разказва, че с въпросния монах, с когото сгрешили две вечери преди 5-6 години, „се знаели отдавна и им било хубаво”. „Той обаче реши да се пофали и ме изклюкари на шефа (б. а. - митрополит Кирил). Каза, че съм го напил и съм го принудил”, жалва се Гервасий.

Покрай признанията на germon за редицата му интимни преживявания с монаси, както и скандалното му предложение за среща с „пасивен духовник”, го атакуваме смело с констатацията, че явно има себе си предвид и човекът с расо е той самият. Отговорът е плах, но еднозначен - две свенливи емотикончета. Това е достатъчно да го поразпитаме за „службата му”, като той разказва, че е бил поп в добричките села, но владиката Кирил го освободил пред 4 месеца. Питаме Гервасий вярно ли е, че има духовници, които се интересуват не само от зрели мъже, ами и от непълнолетни момчета и той отговаря: „Има и такива...”. Казва също така, че в манастирите и семинарията е пълно с обратни, а сред владиците „също се намират”. Той самият обаче с „шефовете” не искал да има нищо общо, но би пробвал „с някое полицайче или политик”. Сам обаче уточнява, че си стои здраво стъпил на земята, тъй като на политиците изискванията били големи, а той не бил „френски тип”. http://www.blitz.bg/

СКАНДАЛНО: Отец Андрей: Архимандрит Гервасий ми прави само френска любов, защото имал хемороиди

 


Сходни връзки

СКАНДАЛНО: Архимандрит Гервасий: В секса обичам да ме орат като Рила и Пирин! /18+/ | 4 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.
СКАНДАЛНО: Архимандрит Гервасий: В секса обичам да ме орат като Рила и Пирин! /18+/
Автор: Anonymous да 2012-04-19 @ 10:50 EEST
Какво ни занимавате с тези извратеняци,прикриваащи се под расото божие.Изроди,вън от църквата.
СКАНДАЛНО: Архимандрит Гервасий: В секса обичам да ме орат като Рила и Пирин! /18+/
Автор: Admin да 2012-04-19 @ 11:25 EEST

Ето за това Ви занимаваме, за да ги изхвърлим заедно от църквата. Ако си мълчим, ще си стоят там и ще си правят ... един на друг.

СКАНДАЛНО: Архимандрит Гервасий: В секса обичам да ме орат като Рила и Пирин! /18+/
Автор: Anonymous да 2012-04-24 @ 22:07 EEST
Шайка брадати извратеняци-това са сегашните попове.Фактите говорят сами за себе си.Шибат се като за световно-нямат срам от нищо.Жалко за хубавата местност света Марина ,тези направо ме отвратиха никога повече да не стъпя там.
СКАНДАЛНО: Архимандрит Гервасий: В секса обичам да ме орат като Рила и Пирин! /18+/
Автор: Anonymous да 2012-04-25 @ 00:41 EEST
Със семейството ми много харесваме Св. Марина и редовно я посещаваме. Следващия път, когато решим да отидем, за съжаление ще си спомня за това, което прочетох.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди