изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 02:26 EEST
ОЛИМПИЙСКИ КОНЕ РАЗХОЖДАТ ТУРИСТИ В АЛБЕНА    
Новини
Туристите в Албена се разхождат от елитни коне, участвали в олимпиада, съобщи управителят на конната база в курортния комплекс Росен Петров.


 Той и Павлин Димитров са лицензирани от Спешъл Олимпикс България инструктори по спортна езда за хора с интелектуални затруднения.
Базата разполага и с коне обучени специално за целта, които м.г. са участвали на Олимпийските игри за хора с интелектуални затруднения в Атина.
В Албена има общо 15 коня, включително и две понита. Сред животните има елитни коне от Холандия, Източнобългарска порода за спорт, Арабска порода, Хафлингери, които най-често се използват от туристите за разходка по плажа.
От базата обясняват, че най-често гостите на Албена обичат да яздят по плажа след 18 часа. За 45-минутна езда цената на услугата е 25 лева. При разходката туристите се придружават от инструктор.
Малчуганите проявяват голям интерес към шотландското пони, за язденето на което цената е 10 лева. Училището за езда е 10 лева, срещу което се осигуряват 1 час теория, 4 часа езда в манеж, 4 часа езда в полето, 1 час езда на плажа, всички завършили получават диплома. Курсът е на стойност 250 лева.


 


Сходни връзки

ОЛИМПИЙСКИ КОНЕ РАЗХОЖДАТ ТУРИСТИ В АЛБЕНА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.11 секунди