изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-27 @ 07:54 EEST
БСП - БАЛЧИК ПРЕИЗБРА СИЯНА ФУДУЛОВА    
ПолитикаНа провелата се 22-ра по ред отчетно-изборна конференция на общинската структура на БСП в Балчик социалистите отново са преизбрали на председателския пост Сияна Фудулова, съобщиха от партийната организация.

Пред членовете на партията в обобщение на доклада  от Фудулова, е станало ясно, че за последните 4 години БСП се възстановява и печели доверието на избирателите в община Балчик. По доклада си Сияна Фудулова е обърнала внимание върху работата и крайните резултати на местната структура по подготовка и провеждане през 2009 г. на изборите за ЕП и 41-во НС, и през 2011 г. вотът за избор на президент и за местните органи на самоуправление. Като най-труден, и изискващ мобилизация на целия партиен капацитет в общината, Фудулова е определила подготовката за Местни избори ‘2011. Резултатът е налице с успеха за втори мандат на независимия кандидат за  кмет на общината - Николай Ангелов, подкрепен от БСП, подчертала Фудулова. С разширено влияние и по селата БСП отчита, че от общо 19 населени  места в 11 от тях кандидатите са подкрепени от социалистите. На конференцията е отчетена и добрата работа на Младежкото обединение и "Дамите на розата", за тяхната идейност, креативност и активност през целия период. Отчетена е и нуждата от млади и свежи попълнения в редиците, които да влеят нова сила и енергия за работа. Като най-важна задача за следващата година социалистите си поставят спечелването на предстоящите Парламентарни избори. Гости на конференция на БСП е бил кметът на Балчик – Николай Ангелов, кметове по населени места в общината и Росен Карадимов – мажоритарен кандидат за депутат от БСП през 2009 г. В края на форума е станало ясно, че балчишките социалисти подготвят отбелязването на предстоящия Ден на труда – 1 май в село Гурково.
 


Сходни връзки

БСП - БАЛЧИК ПРЕИЗБРА СИЯНА ФУДУЛОВА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди