изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 12:04 EEST
ТРЕНИРОВЪЧНА ФИРМА НА УЧЕНИЦИ ОТ ШАБЛА Е ИЗНЕНАДАТА НА ТФ ФЕСТ В ПЛОВДИВ    
НовиниДве висши училища им осигуряват прием в бакалавърска програма и стипендии


Регистрирана само преди 6 месеца, ученическата тренировъчна фирма „Грийн Рест” ООД към СОУ „Асен Златаров” в Шабла, е спечелила три първи награди в 9-те конкурса, в които участва. Това информираха от община Шабла по данни на директора на учебното заведение Йордан Михайлов. ТФ ФЕСТ популяризира идеята за тренировъчните предприятия, които са виртуални. Чрез тях се демонстрира на живо метода за интегрирано обучение по икономика, информационни технологии, бизнес администрация и чужди езици под формата на копие на реална фирма. Тринадесет ученици от XІ клас, паралелка „Предприемачество и мениджмънт” с класен ръководител Йорданка Атанасова, са се състезавали със 114 фирми, със 791 участници от 5 страни-България, Румъния, Черна гора, Сърбия и Македония.
В резултат на отличното представяне на учениците от Шабла, Варненският свободен университет „Черноризец Храбър” и Висше училище по застраховане и финанси-София осигуряват прием на всички деца от Шабла и стипендии за срока на обучение-степен „бакалавър”.
Отличията, с които се завърнаха единадесетокласниците са „За защита на търговска марка”; „За най-добър уебсайт на УТФ”; „За изготвяне на туристическа оферта на „корпоративно събитие във вашия град”.
 


Сходни връзки

ТРЕНИРОВЪЧНА ФИРМА НА УЧЕНИЦИ ОТ ШАБЛА Е ИЗНЕНАДАТА НА ТФ ФЕСТ В ПЛОВДИВ | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди