изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-26 @ 11:34 EEST
ОКОЛО 500 ПОСЕТИХА ПАНОРАМАТА НА СРЕДНИТЕ УЧИЛИЩА    
ОбразованиеОколо 500 родители и кандидат-гимназисти са посетили провелата се за 18-и път Панорама на средните училища, съобщиха от Младежкия център в Добрич.

Както НДТ съобщи в нея се представиха 18 гимназии, които чрез мултимедийни презентации рекламираха своите училища и запознаваха посетителите с условията и сроковете за кандидатстване, класиране и записване за учебната 2012/2013 г. Със свой щанд се представи в Панорамата и основно училище "Йордан Йовков", което бе сред поканените от организаторите - община Добрич и Младежкия център.
От завършен седми клас План - приемът тази година  предвижда 26 паралелки с 676 ученици, а от завършено основно образование предвидените паралелки са 21 с 546 ученици. Завършилите основно образование през минали години могат да кандидатстват във вечерна паралелка в СОУ "П.Р. Славейков" и в задочни паралелки към ПГ по механотехника и електотехника "М. Ломоносов" и ПГ по строителство и архитектура "П.Пенев".
 


Сходни връзки

ОКОЛО 500 ПОСЕТИХА ПАНОРАМАТА НА СРЕДНИТЕ УЧИЛИЩА | 0 брой коментари | Регистрация
Екипът не носи отговорност за коментарите, публикувани от посетителите.

Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди